Siirry sisältöön

Ravitsemisalan webinaari Atop-mitoituksesta

Ajankohta:

15.9.2022

Viimeinen ilmoittautumispäivä:

14.09.2022

Paikka:

Verkkotapahtuma



JHL-webinaari keittiötyön mitoituksesta

Webinaari järjestetään 15.9.2022 klo 18.15–19.15

Mukana illassa on JHL:n ammattialatoiminnan asiantuntija Virpi Matikainen sekä Atop-ohjelman edustaja Sari Niinimäki.

Ilmoittaudu 14.9. mennessä ja muista kutsua myös työkaverisi mukaan. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki lähempänä tapahtumaa.

Ennakkokysymyksiä asiaan liittyen voi lähettää sähköpostilla virpi.matikainen@jhl.fi

Tieto webinaarista ei välttämättä tavoita kaikkia kohderyhmään kuuluvia JHL:n jäseniä. Välitäthän tietoa myös muille alan ammattilaisille.

Mikäli kohderyhmään kuuluva ei ole saanut kutsua, ole yhteydessä anne.palm@jhl.fi

Tervetuloa JHL:n ravitsemusalalla työskentelevät keittiötyöntekijät ja muut alan ammattilaiset kuulemaan Atop-ohjelmasta ja saamaan lisätietoa alan työn mitoituksesta.

Ilmoittaudu tästä:
https://www.lyyti.in/JHL_WEBINAARI_keittiomitoitus_1592022_6846

Tapahtumatyyppi:

Tapahtuma

Järjestäjä:

JHL