Siirry sisältöön

Kehittäjäkoulutusohjelma 2023, 4 x 5 pv + 2 pv, osa 1/5

Ajankohta:

13. - 17.2.2023

Viimeinen ilmoittautumispäivä:

09.01.2023

Paikka:

JHL-opisto


Tapahtuman kuvaus

Koulutusohjelma  on tarkoitettu työpaikan (pää)luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille, joilla on kokemusta ja aiempaa koulutusta työpaikan yhteistoiminnasta. Koulutuksen keskeisenä tavoitteena on henkilöstön edustajan kehittäjäroolin, kehittämisosaamisen ja -toiminnan syventäminen, vahvistaminen ja kehittäminen.
Koulutusohjelma muodostaa kokonaisuuden, joka tukee ja kehittää henkilöstön edustajan taitoja toimia aktiivisesti työorganisaatioiden kehittämisen tukena ja käynnistäjänä erilaisissa muutostilanteissa.
Koulutus koostuu neljästä viikon mittaisesta lähijaksosta, kahden päivän päätösjaksosta, väliajan työskentelystä sekä lopputyöstä.

Kurssi soveltuu kaikille toimialoille, ja on tarkoitettu työpaikan (pää)luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille, joilla on kokemusta ja aiempaa koulutusta työpaikan yhteistoiminnasta. 

Kurssi soveltuu kaikille toimialoille, ja on tarkoitettu henkilöstön edustajille, luottamusmiehille, työsuojeluvaltuutetuille sekä oman koulutussopimuksen mukaisesti yhteistoimintaelimien henkilöstön edustajille.

Ei vielä tarkempaa kuvausta ohjelmasta.

Ilmoittaudu tästä

← Näytä kaikki kurssit

Tapahtumatyyppi:

Koulutus Koulutus

Koulutuksen aihe:

Yhteistoimintakoulutus

Järjestäjä:

JHL-opisto