Siirry sisältöön

Erityisruokavaliot haltuun, 2 + 2 pv, osa 2/2, ryhmä 1

Ajankohta:

8. - 9.6.2022

Viimeinen ilmoittautumispäivä:

11.04.2022

Paikka:

JHL-opisto


Tapahtuman kuvaus
Ohjelma

Kurssi on kokonaisuus, jossa tulee suorittaa molemmat osat. Tämä on kurssin osa 2/2.

Kurssilla käydään läpi erilaisia erityisruokavalioita, esimerkiksi laktoositon, gluteeniton, allergia-, kasvis- ja vegaaniruokavalio, mutta kiinnitetään huomiota myös perusruokavalioon ja perusravitsemukseen. Kurssi on kaksiosainen, joista kumpikin osa sisältää sekä teoriaa että käytännön harjoittelua oppilaitoksen koulutuskeittiössä. Teoriajaksot toteutetaan JHL-opistolla, käytäntöjaksot Careeria Oy:n opetuskeittiössä (Lämmittäjänkatu 2 A, Helsinki). 

Kurssi on tarkoitettu ravitsemis- ja puhtausalojen ammattilaisille, yhdistelmätehtävissä toimiville ja aloille opiskeleville jäsenille kaikkialta Suomesta.

Opintopäivien ja kurssien osallistumismaksu on 50 euroa kurssipäivältä. Kurssimaksu sisältää koulutuksen, materiaalin, ruokailut ja matkat liiton koulutuksia koskevan matkustussäännön mukaan sekä kurssipaikkakunnan ulkopuolelta tuleville majoituksen hotellissa kahden hengen huoneessa.
Ilman majoitusta kurssimaksu on 30 euroa kurssipäivältä.

Keskiviikko 8.6.2022
08:45 - 09:00
Käytäntöpäivä Careeria Oy, Lämmittäjänkatu 2 A, Helsinki
09:00 - 09:15
Päivän avaus
Paananen Anna-Maija
09:15 - 11:30
Ruoanvalmistusta reseptiikan tuotekehitystyöhön liittyen
Paananen Anna-Maija
11:30 - 12:15
Lounas
12:15 - 13:45
Eri kulttuurien ruokien valmistamista
Paananen Anna-Maija
13:45 - 14:15
Kahvi
14:15 - 15:45
Eri kulttuurien ruokien valmistamista
Paananen Anna-Maija
17:00 - 18:00
Iltapäiväruokailu
Torstai 9.6.2022
08:45 - 09:00
Teoriapäivä JHL-opistolla, Sörnäisten rantatie 23
09:00 - 09:45
Päivän aloitus
Wink Heini
09:45 - 10:30
Uskonnoista ja kulttuureista tulevat raaka-ainerajoitteet
Paananen Anna-Maija
10:30 - 11:15
Erityisruokavalioiden tuotekehitys
Paananen Anna-Maija
11:15 - 12:00
Lounas
12:00 - 12:45
Erityisruokavalioiden tuotekehitys
Paananen Anna-Maija
12:45 - 13:30
Ruokalistan muuntaminen erityisruokavalioihin
Paananen Anna-Maija
13:30 - 14:00
Kahvi
14:00 - 15:30
Kestävän kehityksen huomioon ottaminen erityisruokavalioiden valmistuksessa
Paananen Anna-Maija
15:30 - 16:15
Koulutuksen päättäminen, arviointi, palaute ja todistukset
Paananen Anna-Maija

Ilmoittaudu tästä

← Näytä kaikki kurssit

Tapahtumatyyppi:

Koulutus Koulutus

Järjestäjä:

JHL-opisto