Siirry sisältöön

Erityisruokavaliot haltuun, 2 + 2 pv, osa 1/2

Ajankohta:

24. - 25.9.2021

Viimeinen ilmoittautumispäivä:

16.08.2021

Paikka:

JHL-opisto


Tapahtuman kuvaus
Ohjelma

Kurssilla käydään läpi erilaisia erityisruokavalioita, esimerkiksi laktoositon, gluteeniton, allergia-, kasvis- ja vegaaniruokavalio, mutta kiinnitetään huomiota myös perusruokavalioon ja perusravitsemukseen. Kurssi on kaksiosainen, joista kumpikin osa sisältää sekä teoriaa että käytännön harjoittelua oppilaitoksen koulutuskeittiössä. Kurssi on kokonaisuus, jossa tulee suorittaa molemmat osat. Kurssi on tarkoitettu ravitsemisalan ammattilaisille, yhdistelmätehtävissä toimiville ja aloille opiskeleville jäsenille kaikkialta Suomesta. 

Perjantai 24.9.2021
10:00 - 10:45
Ohjelma julkaistaan myöhemmin
10:45 - 11:30
Ohjelma julkaistaan myöhemmin
11:30 - 12:15
Lounas
12:15 - 13:00
Ohjelma julkaistaan myöhemmin
13:00 - 13:45
Ohjelma julkaistaan myöhemmin
13:45 - 14:15
Kahvi
14:15 - 15:00
Ohjelma julkaistaan myöhemmin
15:00 - 15:45
Ohjelma julkaistaan myöhemmin
15:45 - 16:30
Ohjelma julkaistaan myöhemmin
16:30 - 17:30
Iltapäiväruokailu
Lauantai 25.9.2021
08:30 - 09:15
Ohjelma julkaistaan myöhemmin
09:15 - 10:00
Ohjelma julkaistaan myöhemmin
10:00 - 10:45
Ohjelma julkaistaan myöhemmin
10:45 - 11:30
Ohjelma julkaistaan myöhemmin
11:30 - 12:15
Lounas
12:15 - 13:00
Ohjelma julkaistaan myöhemmin
13:00 - 13:45
Ohjelma julkaistaan myöhemmin
13:45 - 14:15
Kahvi
14:15 - 15:00
Ohjelma julkaistaan myöhemmin
15:00 - 15:45
Ohjelma julkaistaan myöhemmin

Ilmoittaudu tästä

← Näytä kaikki kurssit

Tapahtumatyyppi:

Koulutus Koulutus

Järjestäjä:

JHL-opisto