Siirry sisältöön

Erityisruokavaliot haltuun, 2 + 2 pv, osa 1/2

Ajankohta:

12. - 13.11.2021

Viimeinen ilmoittautumispäivä:

04.10.2021

Paikka:

JHL-opisto


Tapahtuman kuvaus
Ohjelma

Koulutus on tarkoitettu ravitsemis- ja puhtausalojen ammattilaisille, yhdistelmätehtävissä työskenteleville ja aloille opiskeleville jäsenille. 

Osallistua voi kaikkialta Suomesta. Koulutuksen maksimiosallistujamäärä on 16. 

Erityisruokavaliot haltuun -kursseilla käydään läpi erilaisia erityisruokavalioita, esimerkiksi laktoositon, gluteeniton, allergia-, kasvis- ja vegaaniruokavalio, mutta kiinnitetään huomiota myös perusruokavalioon ja perusravitsemukseen.

Koulutus on kaksiosainen, joista kumpikin osa sisältää niin teoriaa kuin käytännön harjoittelua oppilaitoksen koulutuskeittiössä. Teoriajaksot toteutetaan JHL-opistolla (Sörnäisten rantatie 23, Helsinki), käytäntöjaksot Careeria Oy:n opetuskeittiössä (Lämmittäjänkatu 2 A, Helsinki). 

Koulutus on kokonaisuus, jossa tulee suorittaa molemmat osat.

I JAKSO
Erityisruokavaliot, laktoositon, gluteeniton, vegaaninen
 Allergiat
 Kasvisruokavalio
 Erityisryhmien ravitsemukselliset ongelmat, ikääntyneet, lapset
 Vegaaniruoanvalmistus
 Rakennemuutettu ruoanvalmistus
 Gluteeniton ja laktoositon ruoanvalmistus
 Allergeenien merkitseminen
 
Perjantai 12.11.2021
09:45 - 10:00
Kurssipaikka: JHL-opisto, Sörnäisten rantatie 23
10:00 - 10:45
Päivien aloitus
Wink Heini
10:45 - 11:30
Erityisruokavaliot, laktoositon, gluteeniton, vegaaninen
Paananen Anna-Maija, Careeria
11:30 - 12:15
Lounas
12:15 - 13:45
Erityisruokavaliot jne. jatkuu
Paananen Anna-Maija
13:45 - 14:15
Päiväkahvi
14:15 - 15:00
Allergiat
Paananen Anna-Maija
15:00 - 15:45
Kasvisruokavalio
Paananen Anna-Maija
15:45 - 16:30
Erityisryhmien ravitsemukselliset ongelmat, ikääntyneet, lapset
Paananen Anna-Maija
17:00 - 19:30
Kurssilaisten iltapäiväruokailu on vapaavalintaiseen aikaan kurssipäivän jälkeen Ravintola Juttutuvassa, Säästöpankinranta 6. Voit valita ravintolan listalta pääruoan, jälkiruoan ja virvoitusjuoman opiston laskulle.
Lauantai 13.11.2021
08:45 - 09:00
Kurssipaikka: Careeria Oy:n opetuskeittiö, Lämmittäjänkatu 2 A, Helsinki
09:00 - 09:15
Päivän avaus
09:15 - 10:00
Vegaaniruoanvalmistus
Paananen Anna-Maija
10:00 - 11:30
Rakennemuutettu ruoanvalmistus
Paananen Anna-Maija
11:30 - 12:15
Lounas
12:15 - 13:45
Gluteeniton ja laktoositon ruoanvalmistus
Paananen Anna-Maija
13:45 - 14:15
Päiväkahvit työskentelyn lomassa
14:15 - 16:30
Allergeenien merkitseminen
Paananen Anna-Maija

Ilmoittaudu tästä

← Näytä kaikki kurssit

Tapahtumatyyppi:

Koulutus Koulutus

Järjestäjä:

JHL-opisto