Siirry sisältöön

Cook and chill- ja kylmävalmistusmenetelmät ammattikeittiöissä , 2 pv

Ajankohta:

5. - 6.6.2023

Viimeinen ilmoittautumispäivä:

01.05.2023

Paikka:

JHL-opisto


Tapahtuman kuvaus

Kurssilla perehdytään cook and chill (kypsennä ja jäähdytä) -ruoanvalmistusmenetelmään, jota voidaan käyttää ammattikeittiöissä. Kurssilla käydään läpi, mitä cook and chill on, miten sen avulla valmistetaan ruokaa ja hyödynnetään reseptiikkaa.

Kurssi on  ja tarkoitettu ravitsemisalan ammattilaisille, yhdistelmätehtävissä toimiville ja aloille opiskeleville jäsenille kaikkialta Suomesta.

Ei vielä tarkempaa kuvausta ohjelmasta.

Ilmoittaudu tästä

← Näytä kaikki kurssit

Tapahtumatyyppi:

Koulutus Koulutus

Järjestäjä:

JHL-opisto