Siirry sisältöön

AROMI SUUNNITTELU JA TUOTANTO, 3 + 3 PV, OSA 2/2

Aika:

17. - 19.9.2018

Ilmoittautuminen päättyy:

13.08.2018

Osoite:

JHL-OPISTO

Koulutuksessa käsitellään SYNKKA- ja Fineli -tietojen hakua ja hyödyntämistä. Uudistuneen reseptin ja ruokalistan käsittelyä eri ruokavalioiden ja ravitsemuksellisen laadun näkökulmasta. Lisäksi tutustutaan AROMI eRuokalistan käsittelyyn ja julkaisuun, jolla mahdollistetaan asiakkaalle luotettava tieto aterian sisällöstä. Jaksossa 2 keskitytään tuotannon suunnitteluun talouden näkökulmasta: ruokalistasuunnittelu, kustannukset ja katteet, ennusteet teollisuudelle ja hävikin hallinta. Samalla tutustutaan myös AROMI Analytiikan tarjoamiin mahdollisuuksiin tiedolla johtamisesta. Opintopäivät ovat rinnastettavissa työnantajan kustantamaan henkilöstökoulutukseen. JHL suosittelee, että osallistumismaksu sekä muut kulut haettaisiin työnantajalta, henkilöstökoulutusmäärärahoista. Osallistumismaksu on 1-päiväiseltä kurssilta 30 euroa ja 2-päiväiseltä kurssilta 50 euroa/päivä.

JHL:n omille kursseille voi aina ilmoittautua Jäsenpalvelu 24h:n kautta.

← Näytä kaikki kurssit