Gå till innehållet

Rabatt på andningsapparaten WellO2 för JHL-medlemmar

Förmånspaletten för JHL-medlemmar växer till sig igen med ett rabattpaket. I fortsättningen får våra medlemmar 20 procent rabatt på andningsapparaten WellO2. Rabatten gäller hela nätbutikens sortiment.

WellO2 är en andningsapparat som utvecklats i Finland. Den bygger på en teknologi som förenar andningsmotstånd med effekten av varm ånga. Den är avsedd för att upprätthålla och utveckla andningsfunktionen. Apparaten passa för alla som vill ta hand om sin andning.

WellO2 erbjuder nu JHL:s medlemmar 20 procent rabatt på hela sortimentet i nätbutiken WellO2.fi. Du får rabatten genom att beställa produkten direkt från WellO2:s nätbutik eller genom att ringa kundbetjäningen på telefonnumret 010 583 7966. Du får rabatten med koden JHL.

Här finns hela erbjudandet (på finska)

Bekanta dig med hela medlemsförmånspaletten som fackförbundet JHL erbjuder.