Gå till innehållet

Ny förmån för JHL-medlemmarna: Åk på semester till Nallikari semesterby i Uleåborg

Nu lönar det sig att åka på semester till Uleåborg. Som JHL-medlem får du 15 procent rabatt i Nallikari semesterby.

Fackförbundet JHL:s sortiment av medlemsförmåner växer igen med en ny inkvarteringsförmån. Nallikari semesterby i Uleåborg ger JHL:s medlemmar 15 procent rabatt på dagens pris för semesterstugor och Poiju-villor.

Nallikari semesterby ligger ett stenkast från Uleåborgs centrum. En av de vackraste sandstränderna i regionen, Nallikari, finns precis i närheten av semesterbyn.

Den nya förmånen gäller fram till 31 maj 2023 samt 1.9.–22.12.2023 då du bokar inkvartering för minst två nätter. Du får rabatten när du skriver in kampanjkoden LIITTOETU i samband med din nätbokning och bokar din inkvartering minst sju dygn före ankomst.

Semesterbyn Nallikari ger JHL-medlemmarna rabatt på inkvartering i villan Poiju.

Rabatten ges på dagens pris då du betalar vid ankomsten. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter, erbjudanden eller bokningar som gjorts via tredje part. Förmånen gäller inte tilläggstjänster som bokas i samband med inkvarteringen.

För bokningarna gäller normala boknings- och avbokningsvillkor. Det finns ett begränsat antal inkvarteringar till förmånspris. Visa upp ditt medlemskort när du checkar in. Förmånen kan utnyttjas för enskilda personliga bokningar.

Bekanta dig med stället och boka nästa semester här.

Den här förmåner får du endast som JHL-medlem. Bekanta dig med JHL:s övriga medlemsförmåner.