Gå till innehållet

JHL stöder PAM:s strejk

Ge ditt stöd till strejken inom handeln: gå inte till en strejkbelagd affär även om den håller öppet. JHL:s medlemmar utför inte strejkbelagt arbete.

Den strejk inom handeln som Servicefacket PAM har utlyst inleddes torsdagen den 9 februari klockan 05 och avslutas lördagen den 11 februari klockan 05. Med strejken kräver PAM lönehöjningar och tryggande av köpkraften för den kvinnodominerade låglönebranschen.

Fackförbundet JHL stöder strejken och ber sina medlemmar och alla andra att inte besöka affärer som PAM belagt med strejk även om de håller öppet till exempel med hjälp av inhyrd arbetskraft. JHL:s medlemmar utför inte strejkbelagt arbete.

JHL fördömer alla åtgärder för att bryta strejken och begär att vi visar solidaritet med arbetstagarna inom handeln.

De strejkbelagda affärerna finns här.

Mer information om strejken finns på PAM:s webbplats.