Gå till innehållet

17 000 nya medlemmar! JHL lockar stjärnproffs från alla håll och kanter

Närmare 17 000 nya medlemmar har anslutit sig till JHL i år. Takten har tidvis varit historiskt snabb. Vi önskar alla stjärnproffs välkomna till Finlands mångsidigaste fackförbund!

Snart är det jul och året lider mot sitt slut. För JHL har 2022 varit ett utmärkt år. Närmare 17 000 nya medlemmar har sällat sig till vår skara i år! Antalet är skyhögt och fortsätter att växa.

Ruschen körde igång genast i början av året, när vi sänkte vår medlemsavgift till jämnt en procent. Vi är det förmånligaste fackförbundet inom välfärdsområdena! På våren försvarade vi våra medlemmars anställningsvillkor i avtalsförhandlingarna. Vår reklamkampanj Någon sköter det säkert har också fått uppmärksamhet och beröm. Under året har vi även lanserat en hel hög nya medlemsförmåner.

Tillsammans är vi starkast

I höst ledde de intensiva medlemsrekryteringsveckorna i månadsskiftet oktober–november till ett uppsving i antalet nya medlemmar. Under två veckor fokuserade vi i synnerhet på att locka nya medlemmar för att göra JHL till ett allt starkare fackförbund. Under veckorna anslöt sig över 1 000 stjärnproffs till oss!

Ju fler medlemmar förbundet har, desto bättre kan vi försvara era intressen i arbetslivet. Det lönar sig alltså att rekommendera medlemskap även för dina kollegor. Bjud in en vän och samla bonuspoäng!

JHL är Finlands mångsidigaste fackförbund. Vi förhandlar om ditt kollektivavtal, hjälper dig med problem i arbetslivet och stöder dig om du blir arbetslös . Är du inte ännu medlem? Anslut dig här! Välkommen med!