Gå till innehållet

Ny medlemsförmån som stöder välbefinnandet för fackförbundet JHL:s medlemmar: Bodymajas analys av kroppssammansättning med 20 procent rabatt

Vill du veta mer om din kroppssammansättning? Som medlem i JHL får du 20 procent rabatt på alla Bodymajas analyser av kroppssammansättning. Bekanta dig med förmånen och följ med hur din hälsa utvecklas.

JHL erbjuder sina medlemmar en ny medlemsförmån som höjer välbefinnandet. Som medlem i JHL får du i fortsättningen 20 procent rabatt på alla Bodymajas analyser av kroppssammansättning. Du kan mäta din kroppssammansättning vid Bodymajas självbetjäningspunkter utan tidsbokning. Analysen görs med högklassig Inbody 770 -apparatur. Efter analysen får du en lättfattlig rapport med vars hjälp du kan följa med hur din kropp och ditt välbefinnande utvecklas.

Du utnyttjar medlemsförmånen genom att gå in på adressen www.bodymaja.fi (webbsidan är finskspråkig) och skriva in koden JHL20. Koden matas in i kassan där det står ”Paina tästä ja kirjoita kuponkikoodi”. Förmånen gäller tillsvidare och för alla analyspaket och gåvokort.

Bodymaja är den enda aktören i Finland som är specialiserad på analyser av kroppssammansättning. Företaget har tio självbetjäningspunkter i köpcenter på olika håll i Finland. Förteckning över verksamhetsställena och praktiska anvisningar finns på Bodymajas webbplats (på finska).

Resultatrapporten av mätningen innehåller cirka 40 olika mätare, såsom muskel-fettdiagnos, fetthalt, halten av skadligt visceralt fett (fettet som lagras runt organen i bukhålan och runt tarmarna)  samt skillnaderna i muskulaturen mellan kroppshalvorna. För varje mätvärdes del anges också vad det innebär.

Visst känner du till de andra medlemsförmånerna som JHL erbjuder? Bekanta dig med medlemsförmånerna på fritiden här och utnyttja de bästa rabatterna. Om du inte ännu är medlem i JHL, bekanta dig med oss och kom med i JHL.