Gå till innehållet

Vi betalar 75 procent av kostnaderna för dina YH-studier – anmälningen till vårens kurser öppnar den 21 november

JHL bekostar 75 procent av kostnaderna för dina studier vid öppna yrkeshögskolan. Anmälningen till vårens nätkurser börjar den 21 november. Vänta inte med att anmäla dig, så ryms du säkert med på kursen och kan utveckla din yrkeskunskap!

Känns det som om det vore en god idé att uppdatera din yrkeskunskap? Som medlem i fackförbundet JHL kan du studera mycket förmånligt vid öppna yrkeshögskolan också nästa år. Som medlemsförmån bekostar vi 75 % av kursavgiften för dina nätstudier.

Studieperioderna för våren 2023 har publicerats! Bekanta dig med utbudet av nätkurser i e-tjänsten CampusOnline.fi De kurser som vi understöder är märkta med JHL:s logotyp.

Nu har du en enastående chans att friska upp ditt sinne och lära dig nytt. Det finns tiotals kurser att välja bland. De flesta kurserna är finskspråkiga men det finns också två kurser på svenska.

Anmäl dig fort, så får du plats

Anmälningen till vårens kurser börjar måndagen den 21 november kl. 8. Kursplatserna delas ut i anmälningsordning och de populäraste kurserna blir snabbt fyllda. Det lönar sig alltså att vara snabb!

Så här anmäler du dig:

  1.  Gå in på CampusOnline.fi och välj bland kurserna försedda med JHL:s logo den kurs som intresserar dig mest. De flesta kurser är finskspråkiga men det finns också kurser på svenska.
  2.  Betala kursen i samband med anmälan.
  3.  Spara kvittot över kursavgiften.
  4.  Njut av studierna och genomför kursen.
  5.  Ansök om kursstöd.

Vi betalar 75 procent av kostnaderna för kursen i kursstöd. För en kurs som kostar 60 euro betalar du alltså endast 15 euro. En del av kurserna är avgiftsfria för arbetslösa och permitterade, och vissa är avgiftsfria för alla.

Om du har frågor kan du kontakta JHL på adressen kurssit@jhl.fi.

Läs mer om studierna vid öppna yrkeshögskolan som JHL erbjuder som medlemsförmån här.

Är du inte ännu medlem? Genom att gå med i JHL får du tillgång till förmånligare kurser vid öppna yrkeshögskolan och dessutom många andra medlemsförmåner.

Bli medlem!