Gå till innehållet

Priserna i kampanjen för att uppdatera medlemsuppgifter har lottats ut – nästan 13 000 personer deltog i kampanjen

Nästan 13 000 medlemmar kontrollerade sin medlemsinformation i mittJHL under den tid som fackförbundet JHL:s kampanj för att uppdatera den egna medlemsinformationen pågick. Kampanjen varade från 23 augusti till 18 september 2022 och effektiverades med utlottning av presentkort.

Höstens kampanj för att uppdatera medlemsinformationen är över för den här gången. Under kampanjen deltog närmare 13 000 JHL-medlemmar i kampanjen genom att kontrollera och vid behov uppdatera sin egen medlemsinformation i mittJHL. Enligt chefen för medlemsservice Jutta Pekonen rörde det sig om ungefär lika många personer som förra året, även om kampanjen senaste år var två veckor längre.

– Vi tackar alla som deltog i kampanjen. Vi skickar meddelanden till våra medlemmars e-postadresser, mobiltelefoner och också per post. Då medlemsinformationen är korrekt, kommer meddelandena från JHL fram, konstaterar Pekonen.

Bland alla dem som under kampanjtiden 23.8.−18.9.2022 loggade in i mittJHL, lottade vi ut 10 stycken 100 euros presentkort till S-gruppen. Utlottningen har gjorts och prisen har skickats till vinnarna.