Gå till innehållet

Ny semesterförmån! Villorna i Vierumäki lockar till motion och naturliv

Villorna kan bokas från och med den 1 oktober. Den nya semesterförmånen är tillgänglig för alla JHL-medlemmar.

JHL erbjuder en ny semesterförmån för sina medlemmar, villorna i Vierumäki. Villorna är två, och de ligger i Päijänne-Tavastlands Vierumäki, ett område som är känt för sina utmärkta motionsmöjligheter. Här har du även nära till naturen och kan slappna av i skogens lugn.

Villans kök. Köket har ljusa träväggar och ett stort köksbord med sju stolar.
Matlagning och samvaro lyckas bra i villans kök.

Lyxiga lokaler för åtta personer

Om du inte inspireras av motion eller utomhusliv kan du även tillbringa din semester helt och hållet inomhus, eftersom lokalerna i dessa parhuslägenheter är utomordentliga. Båda villorna har 3 sovrum och 8 bäddplatser. De välutrustade köken är trivsamma att laga mat i, och i det rymliga vardagsrummet kan även en större grupp spendera tid framför den öppna spisen. Och det finns bastu, förstås!

Boka enkelt på webben

Villorna kan bokas från och med den 1 oktober via JHL:s bokningstjänst. Villorna måste bokas för minst två nätter. I år kostar en vecka i en villa under säsongstid 750 euro. Utanför säsongstid är priset för en vecka 500 euro.

På villornas presentationssida kan du läsa mer om semesterförmånen och priserna.

Villans vardagsrum. Rummet har en stor grå hörnsoffa, tv och en öppen spis.
I vardagsrummet är det skönt att tända en brasa eller titta på tv.

JHL:s medlemmar får flera semesterförmåner

Vierumäki är inte den enda av sitt slag, vi erbjuder våra medlemmar flera fina semesterförmåner runtom i landet!

Är du intresserad av semesterförmånerna, men inte ännu medlem?

Gå med i Finlands mångsidigaste fackförbund!