Gå till innehållet

JHL stöder igen sina medlemmars studier, anmäl dig till öppna yrkeshögskolekurser genast den 15 augusti!

Förbättra din yrkeskunskap med studier vid öppna yrkeshögskolan, ditt fackförbund JHL bekostar största delen av kursavgiften! Anmälningstiden för webbstudier börjar måndagen den 15 augusti. Var snabb, de mest efterfrågade kurserna fylls med rasande fart!

JHL erbjuder ett generöst kursstöd för sina medlemmars studier! Ta tillfället i akt och börja studera något nytt vid öppna yrkeshögskolan.

Kursutbudet för hösten 2022 dyker upp på sidan campusonline.fi måndagen den 8 augusti, bekanta dig med de tiotals kurserna i god tid. Kurserna är huvudsakligen på finska.

Var snabb, välj kurser ur det omfattande utbudet den 15 augusti

Kom ihåg att vara på plats genast måndagen den 15 augusti klockan 8.00, eftersom kursplatserna fördelas i anmälningsordning.

Kom ihåg att endast JHL-medlemmar kan få kursstöd.

Bli medlem i JHL!

Du kan ansöka om kursstöd för kurser som är markerade med JHL:s logo. De stödda studierna är bara en av JHL:s omfattande medlemsförmåner.

Skärmdump av en webbsida med kursnamn i rutor, markerade med olika fackförbunds logor
Skärmdump från campusonline

Tiotals kurser att välja mellan, JHL betalar största delen av kursavgiften!

JHL betalar tre fjärdedelar av din kursavgift. Om kursen till exempel kostar 60 euro, betalar du endast 15 euro. En del av kurserna är avgiftsfria för arbetslösa och permitterade,  och vissa är avgiftsfria för alla.

Utbudet innehåller yrkesstudier, kurser för att stöda ditt välbefinnande och studiepaket som främjar arbetslivsfärdigheter!

Så går det till

Gör så här för att få tillgång till de JHL-stödda studierna.

  1. Leta upp en kurs försedd med JHL:s logo på campusonline.fi och anmäl dig.
  2. Betala kursen i samband med anmälan.
  3. Spara kvittot över kursavgiften.
  4. Njut av studierna.
  5. Ansök om kursstöd.