Gå till innehållet

Serviceavbrott i JHL:s elektroniska tjänster hela lördagen den 29 januari

Från och med klockan 9 på morgonen lördagen den 29 januari pågår ett serviceavbrott i JHL:s elektroniska tjänster. Avbrottet tar hela dagen. MittJHL, minaKurser, minFörening, medlemssidorna och sidorna för de aktiva på webbplatsen jhl.fi samt den elektroniska anslutningsblanketten är alla ur bruk.

På grund av ett serviceavbrott som pågår hela lördagen kan fackförbundet JHL:s medlemmar inte logga in i mittJHL, föreningstjänsten minFörening eller anmäla sig till JHL:s kurser via minaKurser. Det går inte heller att logga in på medlemssidorna eller sidorna för de aktiva, eller att ansluta sig till JHL med den elektroniska anslutningsblanketten.

Serviceavbrottet börjar lördagen den 29.1 kl. 9 och pågår hela dagen.

Vi beklagar de olägenheter som avbrottet kan förorsaka.