Gå till innehållet

Tacka din arbetskamrat – Samtidigt stöder du världens sämst lottade barn

Snart är Näsdagen här igen! Temat för årets insamling är ”tack”. Ge en liten summa i JHL:s insamling och säg samtidigt tack till dina arbetskamrater och främja goda arbetsförhållanden i utvecklingsländer!

Näsdagen samlar in pengar tillgodo för de allra sämst lottade barnen i världen. I år inbjuder fackförbundet JHL alla sina medlemmar att delta i insamlingsutmaningen Tacka din arbetskompis. Donera en liten summa, tacka dina arbetskamrater för deras goda arbete och hjälp samtidigt världens barn!

Du kan donera på nätet eller med textmeddelande!

Delta i JHL:s näsdagsutmaning på nätet. Du kan välja vilken storleks summa du vill donera. Du kan också delta i näsdagsinsamlingen per textmeddelande.  Skicka textmeddelandet NP 710415 till numret 16499. Textmeddelandet har ett donationsvärde på 10 euro.

En del av näsdagsinsamlingens medel kommer att styras till Finlands Fackförbunds Solidaritetscentral SASK. SASK gör ett viktigt arbete för att uppnå bättre respekt för mänskliga rättigheter och en lön som man kan leva på i utvecklingsländer. SASK för också kampanj mot barnarbete. JHL är en av SASK:s medlemsorganisationer.