Gå till innehållet

Medlemsrekrytering lönar sig alltid – det kan belönas med ett gåvokort värt 500 euro

Tipsa en arbetskamrat, bekant eller fadderbarn att ansluta sig som medlem i fackförbundet JHL redan idag! Ditt fackförbund inleder i november en medlemsrekryteringskampanj, senhöstens bästa medlemsrekryteringstips belönas med generösa gåvokort till JHL-Shop!

Visste du att den vanligaste orsaken att inte ansluta sig till facket är att ingen har frågat om du vill ansluta dig? Bästa medlem i fackförbundet JHL, det här är något du kan korrigera nu på direkten. Du kan erbjuda dina arbetskamrater medlemskap i JHL medan ni är ute på joggingtur eller i kafferummet på arbetsplatsen.

Om du inte ännu är medlem i JHL, anslut dig genast!

Bli medlem i JHL!

Ditt fackförbund JHL inleder sina traditionella medlemsrekryteringsveckor i november. Om du ansluter dig som medlem senast 14 november, bjuder ditt fackförbund på kaffe med dopp. Du får en presentkod direkt till din e-post eller telefon. Koderna skickas centralt två gånger i veckan, så ha lite tålamod om du inte får koden genast.

Vem som helst som är medlem i JHL kan bli medlemsrekryterare. Läs 6+1 finurliga tips för medlemsrekrytering!

Rekommendera medlemskap, tjäna bonuspoäng!

Du kan också rekommendera medlemskap i JHL via fackförbundets eget rekommendationssystem! Rekommendationsmeddelandet skickas via WhatsApp, Messenger eller e-post.

Rekommendera genast medlemskap!

Ditt fackförbund vill belöna dig med bonuspoäng för de medlemmar du värvar. Varje gång du värvar en medlem till förbundet, plingar det in bonuspoäng på ditt konto. Med poängen kan du lösa in presenter från ett stort utbud. Bekanta dig med JHL:s bonusprissystem!

De bästa belönas furstligt

I år efterlyser JHL också föreningar som har en aktiv medlemsrekrytering. Ett gåvokort värt 500 euro delas ut. Prisen delas ut i följande kategorier:

  • Den förening som rekryterat flest medlemmar
  • Den förening som rekryterat flest medlemmar i relation till föreningens eget medlemsantal
  • Det synligaste medlemsrekryteringstricket
  • Det mest fantasifulla medlemsrekryteringstricket

Lämna in ditt eget förslag till det synligaste eller mest fantasifulla medlemsrekryteringstricket senast 16 november. Skicka ditt förslag till adressen jäsenhankinta@jhl.fi. Ange en kort motivering för ditt förslag i meddelandet och kom ihåg att nämna om ditt förslag och bildmaterial får användas på JHL:s webbplats och konton på sociala medier. Vi behöver separata tillstånd för nätet och sociala medier, ett fritt formulerat meddelande räcker.

TikTok-stjärnan Sakke King deltar i medlemsrekryteringen!

JHL samarbetar under medlemsrekryteringsveckorna med someprofilen Sakke King.  Sakarie Ahmed Nuur är en JHL-ungdomsledare som är känd på sociala medier under namnet Sakke King. Under perioden 31.10–5.11 berättar han varje dag om JHL-medlemskap i sina TikTok-videor. Följ honom! https://www.tiktok.com/@sakkeking

Fler medlemmar – starkare förbund

Medlemsrekrytering lönar sig alltid. Ju fler medlemmar JHL har desto starkare är fackförbundet. Det betyder i sin tur större inflytande då man förhandlar om till exempel löneförhöjningar.