Gå till innehållet

Omfattande störningar i JHL:s e-tjänster och telefontjänster

Omfattande störningar förekommer i JHL:s e-tjänster och telefontjänster. Till följd av detta är alla tjänster som kräver inloggning ur bruk. Det går inte heller att ansluta sig som medlem elektroniskt. Telefontjänsterna är stängda tills vidare. Enligt systemleverantören Futunio gäller problemet inte enbart JHL:s tjänster. Det är ett mer omfattande problem.

Tills vidare är fackförbundet JHL:s e-tjänster ur bruk. Detta betyder att det inte går att logga in i mittJHL, minaKurser eller minFörening. För närvarande går det inte heller att ansluta sig som medlem elektroniskt.

Medlemsservicens och betalservicens telefontjänster är stängda till följd av problemet.

Enligt systemleverantören gäller det tekniska problemet inte enbart JHL:s tjänster.

Vi beklagar de olägenheter som störningarna förorsakar.