Gå till innehållet

Avbrott i JHL:s e-tjänster hela veckoslutet, från 22.10 kl. 18 till 25.10 kl. 8

Avbrottet i JHL:s e-tjänster börjar fredagen den 22 oktober klockan 18 och pågår fram till måndagen den 25 oktober klockan 8. Under avbrottet är mittJHL, minaKurser, minFörening, medlemssidorna på webbplatsen jhl.fi samt den elektroniska anslutningsblanketten ur bruk.

Avbrottet varar hela veckoslutet och förorsakar att medlemmarna i fackförbundet JHL inte kan logga in i mittJHL, minFörening eller anmäla sig till JHL:s kurser. Det går inte heller att logga in på medlemssidorna eller sidorna för de aktiva, eller att ansluta sig till JHL med den elektroniska anslutningsblanketten.

Avbrottet börjar fredagen den 22 oktober klockan 18 och pågår fram till måndagen den 25 oktober klockan 8.

Vi beklagar de olägenheter som arbetet kan förorsaka.