Gå till innehållet

Nu är det dags att beställa JHL:s kalender för nästa år: beställ genast kalendern i mittJHL

Som medlem i JHL får du en gratis medlemskalender bara med några klick. Beställ kalendern för nästa år senast söndagen den 19 september. Beställningen fortsätter automatiskt kommande år, så du behöver inte beställa kalendern separat varje år. Om du redan tidigare har beställt kalendern, behöver du inte göra något. Du får kalendern automatiskt.

Det är åter dags att beställa JHL:s fina medlemskalender!  Gör din beställning senast söndagen den 19 september, så får du kalendern hem tillsammans med medlemstidningen Motiivi nummer 7/2021. Om du redan tidigare har beställt kalendern, behöver du inte göra något. Du får kalendern automatiskt.

Miljön tackar då inga kalendrar framställs i onödan

Kalendern är en del av JHL:s heltäckande medlemsförmåner. Vi postar kalendern endast till de medlemmar som har beställt den via mittJHL. Både pappersåtgången och utsläppen som föranleds av framställningen och transporten av kalendrarna minskar då inga papperskalendrar trycks i onödan.

Det går snabbt och lätt att beställa kalendern i mittJHL. Så här beställer du, din beställning gäller också för kommande år. På samma gång kan du kontrollera och uppdatera dina kontaktuppgifter i mittJHL!