Gå till innehållet

Ett halvår kvar till strålande stjärnglans! Försäkra dig om att få plats på Yrkesforum!

Nu är det bara ett halvt år kvar till JHL:s största medlemsevenemang genom tiderna, Yrkesforum! Två tredjedelar av platserna är redan bokade. Försäkra dig om att få plats redan idag: Kom och lyssna till strålande talare, festa loss på kvällsgalan och träffa stjärnproffs inom din bransch! Vi ses i Tammerfors 29–30 oktober!

Spänningen stiger, nu är det bara ett halvt år kvar till JHL:s Yrkesforum! Fackförbundet JHL:s största medlemsevenemang sprider stjärnglans i oktobermörket då JHL:s stjärnproffs intar Tammerforshuset den 29–30 oktober.

Två tredjedelar av platserna är redan bokade, så försäkra dig redan idag om att säkert få plats på höstens bästa evenemang.

Yrkesforum erbjuder toppföreläsningar i två dagars tid. Genast på fredagen den 29 oktober stiger en av de starkast lysande stjärnorna på den  finländska danshimlen, Jorma Uotinen, upp på scenen!

På fredag föreläser bland annat uppfinnaren och företagaren Perttu Pölönen samt experten på arbetshälsa Marja-Liisa Manka. Fredagens stjärnföreläsningar ordnas på finska men simultantolkas till svenska. Också evenemangets beskyddare, president Tarja Halonen, förser evenemanget med stjärnglans! Programledare på Yrkesforum är ingen mindre än Christoffer Strandberg!

Evenemanget är en del av JHL:s heltäckande medlemsförmåner. Fackförbundet JHL erbjuder sina medlemmar två dagars stjärnföreläsningar, inkvartering och måltider för en hundring!

Bli medlem i JHL och kom med!

Fredagkvällen fortsätter med fart!

Evenemanget kulminerar i Stjärnproffsens gala, där ditt fackförbund JHL belönar arbetets stjärnor. Då får vi bl.a. reda på vem som är årets stigande stjärna och var den mest strålande arbetsgemenskapen finns! Efterlysningen av stjärnor pågår som bäst, tipsa oss om en stjärna före utgången av augusti!

Festen tar inte slut ens efter galan, för då stiger Krista Siegfrids och Pete Parkkonen in på scenen!

På lördag utlovas dessutom intressant program på svenska för hela dagen. I programmet ingår en paneldebatt på svenska!