Gå till innehållet

Bokningen av JHL:s semesterstugor öppnar tisdagen den 20 april, läs anvisningarna för bokningssystemet

Via JHL:s semesterbokning kan medlemmarna boka Suojala stuga i Hartola och villor och stugor i Koskenpää semesterby i Jämsä. Bokningen öppnar snart, stugsäsongen inleds den 8 maj.

Snart är den långa väntan över, då JHL:s medlemmar kommer åt att boka fackförbundets stugor och villor! Bokningarna sker via Semesterbokningens nätbokning. Via Semesterbokningen kan medlemmarna boka Suojala stuga i Hartola och villor och stugor i Koskenpää semesterby i Jämsä.

Systemet fungerar för närvarande endast med dator. Lättast går det att boka med någon av bläddrarna Google Chromen, Mozilla Firefoxin eller Safari. Systemet fungerar inte med Internet Explorer och för närvarande går det inte att använda Semesterbokningen med smarttelefon eller surfplatta.

Läs noggrant på förhand informationen om semesterställena och bokningsvillkoren.

Kom ihåg att registrera dig som användare av bokningssystemet

Då ska logga in i Semesterbokningen för att kunna utnyttja bokningssystemet. I samband med registreringen frågar systemet efter ditt medlemsnummer, så ta fram det färdigt. Du kan registrera dig och granska semesterställena från och med måndag 19.4.2021.

Semesterställena öppnas för bokning tisdagen den 20.4.2021 kl. 18. Om du loggar in i systemet före det, måste du ladda om sidan efter kl. 18. Då uppdateras semesterställenas bokningskalendrar. Mer information om bokningskalendrarna finns i anvisningen, punkt 6 och 7.

Semesterställena kan bokas från och med början av maj

Den första tidpunkten som kan bokas är 8.5.2021. Semesterställena kan bokas cirka ett halvt år framåt.

Notera att Koskenpää campingområdes stugor Annikki, Lemmikki och Riihi kan bokas under perioden 15.5-30.9.2021.

Minimibokningstiden är två nätter, ett tomt dygn måste lämnas mellan bokningarna.

Under högsäsongveckor, veckorna 8–11, 22–35 och 51–1 går det att boka endast 6 dygnsperioder, från lördag till fredag. Då coronasituationen åter normaliseras, går det att boka semesterställena för en hel vecka åt gången.

Semesterperioden ska betalas i samband med bokningen. Betalningen görs i nätbanken, ta färdigt fram dina nätbankskoder.