Gå till innehållet

Early bird –biljetter till medlemspris till salu till Arbetarnas musikfestival i Valkeakoski

JHL har skaffat en 20 euros rabatt för sina medlemmar på evenemangsarmband till Arbetarnas musikfestival i Valkeakoski. Armbandet gäller i fyra dagar. Avsikten är att ordna festivalen den 28 juli till 1 augusti i år. Early bird –biljetter till medlemspris säljs fram till utgången av april.

Early bird –biljetterna till medlemspris till Arbetarnas musikfestival i Valkeakoski har kommit till försäljning. JHL-medlemmar kan köpa fyradagarsarmbandet till medlemspriset 69,50 euro. Specialpriset gäller till 30.4.2021. Köpbegränsningen är 1 armband/person.

Musikfestivalen planeras ordnas den 28 juli till 1 augusti i år förutsatt att restriktionerna för ordnande av offentliga tillställningar har hävts i tillräcklig utsträckning.

Den populära festivalen bjuder på svängiga uppträdanden, varm stämning och kända stjärnartister. I år uppträder bland annat Popeda, Erja Lyytinen, Muska, Antti Ketonen, Erika Vikman, BEHM, Mariska, Konsta Hietanen och Tiisu.

Armbandet till medlemspris kan köpas på musikfestivalens webbplats fram till 30.4.2021.

Bekanta dig med festivalprogrammet här (på finska)

Köp biljett till medlemspris här: Förbundsbiljett

Arbetarnas musikfestival i Valkeakoski (på finska)