Gå till innehållet

JHL ordnar webbinarium om mentalhälsa på svenska:

Ditt fackförbund JHL ordnar tisdagen den 19 januari 2021 ett webbinarium på svenska. Utvecklingsdirektören vid Psykisk Hälsa Finland, psykiatern Kristian Wahlbeck föreläser under temat "Arbetet som källa för välbefinnande eller psykisk ohälsa".

Hälften av finländarna i arbetsför ålder upplever trötthet som gör det svårt att orka i vardagen. Många är stressade och överbelastade utan att själva vara medvetna om det. Kom med på JHL:s svenskspråkiga webbinarium tisdagen den 19 januari kl. 17-18. Psykiatern Kristian Wahlbeck,  till vardags utvecklingsdirektör vid Psykisk Hälsa Finland föreläser under rubriken ”Arbetet som källa för välbefinnande eller psykisk ohälsa”.

Webbinariet kommer också att behandla god praxis för välbefinnande i arbetet och hur vi kan stärka vår mentala hälsa.

Du kan anmäla dig fram till 18.1.2021. Anmäl dig här.