Gå till innehållet

JHL:s Yrkesforum har skjutits upp till nästa år – kom med på evenemangets förfest på distans 23.10.2020

På grund av den osäkerhet som coronapandemin medför skjuts JHL:s Yrkesforum fram med ett år. Den nya tidpunkten är 29-30.10.2021. I år får vi njuta av en förfest i form av virtuella smakbitar den 23.10. Alla som anmält sig får delta i förfesten.

JHL har noggrant följt med hur coronapandemin utvecklas. Just nu bedöms coronapandemin ha framskridit återhållsamt och kan till och med kvävas. Samtidigt tror sakkunniga att vi i höst kan möta en ny våg, men tidpunkten kan inte bestämmas.

JHL:s Yrkesforum samlar tusen JHL-anslutna proffs till Tammerforshuset. Redan nu har hundratals medlemmar anmält sig till evenemanget. Vi vill göra det tryggt för dem också under coronatiden. Därför har vi på JHL kommit fram till att vi inte vill ta onödiga risker och inte kan ordna evenemanget tillräckligt tryggt i år.

Vi vill fortfarande samla ihop förbundets stjärnproffs och därför ställer vi inte in evenemanget utan skjuter upp det till nästa år. Den nya tidpunkten är 29–30.10.2021. Alla som redan anmält sig är automatiskt anmälda nästa år. Vi tar personligen kontakt med alla anmälda.

För att de som anmält sig inte ska bli helt utan ett evenemang i år erbjuder vi virtuella smakbitar 23.10.2020 på Yrkesforumets förfest. Förfesten arrangeras digitalt och varje anmäld kan delta i sin egen soffa.

Vi bjuder på smakprov på Yrkesforumets program. Med på förfesten är också JHL:s ordförande Päivi Niemi-Laine.

Vi glömmer inte heller bort våra medlemmar: JHL:s branschchefer Håkan Ekström och Teija Asara-Laaksonen belönar Stjärnproffsen år 2020.

Kom med! Vi berättar snart mer, följ våra kanaler jhl.fi/yrkesforum och jhl.fi/sv.