Gå till innehållet

Är du på väg på kurs till JHL-institutet med flyg? Coronavirussituationen påverkar flygen – läs hur

Coronavirussituationen kan komma att påverka deltagande i JHL-institutets kurser för de kursdeltagare som anländer till kursen med flyg. Finnair har annullerat flera inrikesflyg fram till slutet av april. Om du som bokat flyg via resebyrån CWT inte fått någon information av resebyrån, ta kontakt med kurskansliet.

Till följd av coronavirussituationen har Finnair annullerat många inrikesflyg ända till slutet av april (texten på finska). Detta kan påverka de JHL-medlemmar som har rätt att resa till JHL-institutets kurser med flyg.

Om du är på väg på kurs och har bokat flyg men inte fått någon information av resebyrån CWT, ta då kontakt med JHL:s kurskansli. Kom överens om ett annat sätt att resa till kursen, till exempel med nattåg.

JHL:s kurssekreterare nås på telefonnumret 010 7703 510, måndagar till torsdagar klockan 10–14. Du kan också ta kontakt med kurskansliet med den elektroniska kontaktblanketten.

Finnair har annullerat följande flyg (situationen 11.3.2020)

  • alla flyg från Jyväskylä, Kajana, Karleby och Kemi under tiden 1–30.4.2020