Gå till innehållet

Medlemskalendern 2020 delas ut med tidningen Motiivi – nästa år blir kalendern beställningsprodukt

Fickkalendern för år 2020 postas till JHL:s medlemmar tillsammans med tidningen Motiivi. Tidningen utkommer den 6 november. Kalendern postas nu för sista gången automatiskt till alla medlemmar. Fickkalendern för år 2021 blir beställningsprodukt.

Den medlemskalender som årligen skickas till alla JHL-medlemmar har postats i samband med novembernumret av medlemstidningen Motiivi. Tidningen utkommer onsdagen den 6.11.

Medlemskalendern för år 2020 är den sista som skickas automatiskt till alla medlemmar.

Medlemskalendern blir beställningsprodukt

I fortsättningen får du JHL:s kalender endast på beställning. Det innebär att medlemskalendern för år 2021 inte längre automatiskt skickas hem till alla medlemmar.

I fortsättningen kan du beställa kalendern via mittJHL. Gör så här: Logga in i mittJHL. Klicka på Produkter och beställningar till vänster. Om du loggar in via mobiltelefon, tryck på de tre vågräta linjerna uppe till höger. Du får fram en meny. Välj Produkter och beställningar.

Då du en gång gjort din beställning, fortsätter den automatiskt i framtiden.

Genom att göra medlemskalendern till beställningsprodukt minskar förbundet sin papperskonsumtion samt kostnaderna för framställning, leverans och återvinning av kalendern. När endast de personer som verkligen behöver kalendern beställer den, sparar vi också dyrbara naturresurser.