Gå till innehållet

JHL:s regionkontor i Huvudstadsregionen och Östra Finland har slagits samman

JHL:s regionkontor i Huvudstadsregionen och Östra Finland har slagits samma och bildar nu JHL:s nya regionkontor i Södra Finland. Kontoret finns i Helsingfors, i JHL-husets utrymmen på Sörnäs strandväg 23. Kontoren i Riihimäki och Havshagen i Helsingfors är inte längre i bruk.

JHL:s regionkontor i Huvudstadsregionen och Östra Finland har slagits samman. Södra Finlands nya regionkontor hittas i Helsingfors och fungerar i JHL-husets utrymmen på Sörnäs strandväg 23. Regionkontoret betjänar medlemmar bosatta i huvudstadsregionen, Nyland, Egentliga Tavastland och Päijänne Tavastland samt föreningar i dessa områden.

Det nya regionkontoret inledde sin verksamhet i JHL-huset tisdagen den 29 maj. 17 personer arbetar på regionkontoret. Rune Takamaa fortsätter som regionchef för Södra Finlands regionkontor.