Gå till innehållet

Biljettförsäljningen till JHL:s medlemskryssning har börjat

JHL:s länge väntade och efterfrågade medlemskryssning ordnas den 1-2 september 2018 på Silja Europa. Kryssningen är avsedd för medlemmar och erbjuder både sakinnehåll och underhållning. På kryssningen ges information om kollektivavtal, solidaritetsverksamhet och internationellt fackligt samarbete. Även JHL:s ledning kommer att höras i en panel.

JHL:s medlemskryssning ordnas 1-2.9.2018 på Silja Europa. Kryssningen är avsedd för medlemmar och erbjuder både sakinnehåll och underhållning. På kryssningen ges information om kollektivavtal, solidaritetsverksamhet och internationellt fackligt samarbete och medlemmarna kommer att ha en möjlighet att tenta JHL:s ledning. I programmet ingår också bl.a. karaoke, frågesport, tävlingar och förstås god musik.

Kryssningens biljettförsäljning har nu börjat. Anmälningstiden går ut den 19 augusti 2018. Åldersgränsen för deltagare är 18 år.

Läs mer om kryssningen, programmet, priser och boka biljetter omedelbart.