Sote-festarit

Sote-festarit järjestetään Helsingissä 31.10–1.11.2019. Ensimmäisen festaripäivän tapahtumapaikka on JHL-opisto Sörnäisten rantatiellä. Toisen päivän seminaari pidetään Sokos hotelli Presidentissä, Eteläinen Rautatiekatu 4.

Valtakunnalliset Sote-festarit keräävät yhteen sote-alojen ammattilaiset ympäri Suomea. Kahden päivän aikana kuullaan huippupuhujia, verkostoidutaan ja vaihdetaan alan tuoreimmat kuulumiset. Teemoina vuonna 2019 ovat mm. teknologia ja digitalisaatio sote-alalla, aggressiivisen asiakkaan kohtaaminen, kuvun hoito ja etiikka sote-alalla.

Sote-festareiden 2019 ilmoittautumiset on jo täynnä. Voit seurata festareiden kuulumisia tapahtuman aikana mm. seuraavista kanavista:

Seuraa Sote-festareita näistä somekanavista:

Twitter: @jhlsote
Instagram: @jhlry
virallinen aihetunniste: #sotefestarit

Sotefestarit 2019 ohjelma

Luvassa monipuolista asiaa ja korkeatasoisia luennoitsijoita sosiaali- ja terveysaloilta. Tulosta tästä itsellesi ohjelma ja aikataulut.

Tietoa festareista

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt, mutta vapautuvia paikkoja voi tiedustella osoitteesta kurssisihteerit@jhl.fi.

Ensimmäisen päivän tapahtumapaikka JHL-opisto sijaitsee Helsingin Sörnäisissä. Voit tarkistaa saapumisohjeet HSL:n reittioppaasta.

Toisena päivänä festaroidaan Hotelli Presidentissä.  Osoite on Eteläinen Rautatiekatu 4.

Vuonna 2020 Sote-festarit korvaa uusi tapahtuma!

Vuonna 2020 ei järjestetä Sote-festareita vaan entistä isompi ja laajempi tapahtuma JHL:n jäsenistölle!

JHL:n ensimmäinen Ammattialafoorumi kokoaa Tampereelle 23. – 24.10.2020 noin tuhat liiton jäsentä, kaikilta liiton ammattialoilta. Ilmoittautua voi jo nyt JHL:n verkkosivuilla.

Tapahtumassa on tarjolla huippupuhujia, iltagaala sekä rutkasti kollegoiden kohtaamisia. Osallistua voi kaikkialta Suomesta!

Tiedotamme tapahtumasta myöhemmin lisää jhl.fi/ammattialafoorumi -sivulla.