Avoimet työpaikat

Sivulla ilmoitamme JHL:ssä avoimina olevista työpaikoista.

HAEMME MÄÄRÄAIKAISTA SIHTEERIÄ

JHL:n edunvalvonnan hallintopalveluyksikköön oikeudellisten asioiden toimialueelle määräaikaiseen työsuhteeseen 23.1. -18.11.2019 perhevapaan ajaksi.

Hallintopalveluyksikön tehtävänä on tuottaa tukipalveluja liiton edunvalvontatoimintaan oikeudellisten asioiden sekä sopimustoiminnan avuksi.

Sihteeriltä odotamme tehtävään soveltuvaa kokemusta ja koulutusta. Hänen tehtäviinsä kuuluvat pääasiallisesti oikeudellisen toimialueen yleiset sihteerin tehtävät sekä lakimiesten avustaminen. Työ vaatii vastuullisuutta, tarkkuutta, hyvää työsuunnittelua ja monien asioiden yhtäaikaista hallintaa sekä valmiutta omaksua uusia taitoja ja opastaa myös muita.

Tehtävässä edellytetään monipuolista toimisto-ohjelmien osaamista ja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoa sekä hyvää suomen kielen taitoa. Tehtävän hoidossa on hyötyä aiemmasta työskentelystä esim. asianajotoimiston sihteerin tehtävissä. Muu kielitaito, erityisesti ruotsi ja englanti, luetaan eduksi.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot sekä monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät. Palkka ja muut edut määräytyvät JHL:n henkilöstön työehtosopimuksen mukaan.

Paikka voidaan täyttää 23.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa hallintopalveluyksikön päällikkö Merja Widerholm 040 310 1256 ajalla 17. -21.12.2018 ja 2.1.2019.

Hakemukset ja ansioluettelot pyydämme lähettämään sähköisesti 3.1.2019 mennessä osoitteella henkilostohallinto@jhl.fi, aihekenttään merkintä: määräaikainen sihteeri.