Avoimet työpaikat

Sivulla ilmoitamme JHL:ssä avoimina olevista työpaikoista.

Haemme aluepalveluneuvojaa

toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen Oulun seudun aluetoimistoon Ouluun.

Aluetoimiston tehtävänä on palvella ja tukea yhdistyksiä ja jäseniä edunvalvontaan, järjestötoimintaan ja yhteiskuntavaikuttamiseen liittyvissä asioissa. Aluetoimisto järjestää jäsenistölleen koulutusta sekä opiskelija- ja nuorisotoimintaa.

Aluepalveluneuvojan tehtäviin kuuluvat jäsenyyteen, järjestäytymiseen, työttömyysturvaan ja yhdistystoimintaan liittyvät toimiston sisäiset palvelut, asiakaspalvelu sekä jäsenistön ja aktiivien neuvonta-, koulutus- ja järjestötehtävät. Lisäksi aluepalveluneuvojan tehtäviin kuuluu tilaisuuksien järjestelyihin liittyvät tehtävät.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa kokemusta ja/tai koulutusta sekä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toimimiseen tiimimäisessä työyhteisössä, aloitteellisuutta ja yhteistyökykyä. Edellytämme myös, että olet perehtynyt työttömyysturva-asioihin. Edellytämme hyviä asiakaspalvelutaitoja ja asiakaspalvelukokemuksen huomioimista sekä tietoteknisten ja sähköisten ohjelmien hyvää hallintaa.

Ammattiyhdistysliikkeen ja ammatillista järjestäytymistä edistävien toimintamallien tuntemus sekä kokemus järjestö- ja edunvalvontatehtävistä luetaan eduksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää jonkin verran matkustamista ja työskentelyä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Palkka ja muut edut määräytyvät JHL:n henkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Oulun seudun aluetoimiston aluepalveluneuvojan tehtävä täytetään 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antavat viikolla 31 Oulun seudun aluetoimiston aluepäällikkö Tanja Tiainen puh. 050 3576714 ja JHL:n järjestöjohtaja Nina Heikkilä puh. 040 709 6814

Hakemus ja ansioluettelo on toimitettava 5.8.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen henkilostohallinto@jhl.fi. Sähköpostin aihekenttään merkintä: Oulun seudun aluepalveluneuvoja.