Avoimet työpaikat

Sivulla ilmoitamme JHL:ssä avoimina olevista työpaikoista.

Haemme Oulun seudun aluetoimistoon Ouluun aluepäällikköä

Aluepäällikön tehtäviin kuuluvat liiton jäsenten edunval­vontaan liittyvät neuvottelu-, koulutus-, tiedotus- ja järjestötehtävät sekä alueen yhdistystoiminnan kehittäminen ja Oulun ja Kajaanin toimistojen henkilöstön esimiehenä toimiminen.

Aluepäälliköltä edellytetään soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta, työlainsäädännön, julkisten työ- ja virkaehtosopimusten, erityisesti kunnallisen sopimusjärjestelmän tuntemusta, ay-osaamista sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoa, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Esimies- ja koulutuskokemus, kielitaito, julkisten palvelujen muutoksen, alueen kuntien sekä julkishallinnon ja talouden tuntemus ovat hakijalle eduksi. Tehtävän hoito edellyttää matkustamista.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot sekä monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät. Palkka ja muut edut määräytyvät JHL:n henkilöstön työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset ja ansioluettelot 27.9.2017 klo 15:een mennessä sähköpostilla osoitteeseen henkilostohallinto@jhl.fi. Sähköpostin aihekenttään merkintä haettavasta tehtävästä.

Lisätietoja antavat järjestöpäällikkö Pekka Soini, puh. 010 770 3316 sekä toimialajohtaja Håkan Ekström, puh. 010 770 3412.

Aluepäällikön hakuaika päättyy 27.9. kello 15

Haemme JHL-opistolle Helsinkiin määräaikaiseen tehtävään 31.12.2019 saakka opettajaa

JHL kouluttaa paikallisyhdistystensä aktiiveja ja jäseniä edunvalvonta- ja järjestötehtäviin. JHL-opiston koulutustehtävänä on järjestää työelämään, aktiiviseen kansalaisuuteen ja työelämän kehittämiseen liittyvää koulutusta.

Opettajan tehtäviin kuuluvat järjestö- ja yhteiskunnallisen koulutuksen suunnittelu ja opetus, opiskelijoiden ohjausta, verkko-opetusta sekä uusien koulutustuotteiden ja opetusmenetelmien kehittäminen. Tehtävä edellyttää yhteydenpitoa järjestöorganisaatioon sekä yhteistyötä eri sidosryhmien ja asiantuntijatahojen kanssa.

Hakijoilta edellytämmeaikuiskoulutuksen käytäntöjen ymmärrystä ja kokemusta, opetustaitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja, työelämän toimintamuotojen ja -säännösten tuntemusta sekä ay-liikkeen arvomaailman ja toimintakulttuurin tuntemusta. Luemme eduksi kokemukset työelämän kehittämisestä ja arvostamme tehtävään soveltuvaa opettajakoulutusta ja tutkintoa.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot sekä monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät. Palkka ja muut edut määräytyvät JHL:n henkilöstön työehtosopimuksen mukaan.

Hakemus ja cv toimitetaan viimeistään 22.9.2017 osoitteeseen henkilostohallinto@jhl.fi. Sähköpostin aihekenttään merkintä haettavasta tehtävästä.

Lisätietoja antavat rehtori Anne Karjalainen, puh. 050 341 0749 tai toimialajohtaja Teija Asara-Laaksonen puh. 040 77 065 77.

Tehtävä täytetään 1.11.2017 tai sopimuksen mukaan.

Opettajan hakuaika päättyy 22.9. kello 15