Avoimet työpaikat

Sivulla ilmoitamme JHL:ssä avoimina olevista työpaikoista.

Haemme viestinnän asiantuntijaa perhevapaan sijaiseksi

viestinnän ja markkinoinnin yksikköön kokoaikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen 1.5.2021–31.3.2022 JHL:n keskustoimistolle Helsinkiin.

Viestinnän asiantuntijan työssä korostuvat erityisesti sosiaalisen median sekä videoviestinnän taidot.

Viestinnän asiantuntija vastaa liiton virallisten sosiaalisen median kanavien ylläpidosta, sisällöntuotannosta ja kehityksestä. Hän toteuttaa ja kehittää liiton sisäistä ja ulkoista videoviestintää, kirjoittaa tekstejä, valokuvaa sekä tekee visuaalisia kuva- ja videosisältöjä sosiaalisen median, nettisivujen ja kampanjoiden vaatimia kuvankäsittelyitä.

Viestinnän asiantuntija osallistuu markkinointikampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen. Hän vastaa JHL-blogin ylläpidosta ja kehittämisestä. Hän kouluttaa sosiaalisesta mediasta, videoviestinnästä ja muista viestintäaiheista talon henkilökuntaa ja JHL-opistolla.

Edellytämme laaja-alaista ja syvällistä moniosaajuutta viestinnästä, videoviestinnästä, sosiaalisesta mediasta ja markkinointiviestinnästä. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla alan koulutus, erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito, luovuutta ja visuaalista silmää. Myös muutosjoustavuutta ja vuorovaikutustaitoja tarvitaan. Edellytämme kykyä kehittää liiton sosiaalisen median toimintaa sekä toimia nopeasti, itsenäisesti ja aloitteellisesti vaativissa ja vaihtelevissa viestinnän tilanteissa. Tehtävän hoito edellyttää ajoittain joustamista työajoissa kiireellisissä viestintätilanteissa.

Viestinnän asiantuntijalla on oltava hyvät tietotekniset taidot ja valmius oppia nopeasti uutta. Lisäksi vaaditaan osaamista projektityöskentelystä ja monikanavaisesta sisällöntuottamisesta prosessiluonteisesti. Canvan, Adobe Premieren, PhotoShopin, Dreambrokerin sekä vastaavien tehtävässä hyödyllisten ohjelmistojen osaaminen on eduksi

Arvostamme työtä pelkäämätöntä asennetta, ideointikykyä ja stressinsietokykyä. Järjestötoiminnan ja ay-kentän tuntemus sekä ruotsin ja englannin kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme loistavat työkaverit, kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut sekä kiinnostavan työyhteisön yhteiskunnallisten asioiden parissa. Palkka ja muut edut määräytyvät JHL:n henkilöstön työehtosopimuksen mukaan.

Työsuhde alkaa 1.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Hakemukset ja ansioluettelot 12.3.2021 klo 9.00 mennessä osoitteeseen henkilostohallinto@jhl.fi. Aihekenttään maininta: ”Viestinnän asiantuntijan sijaisuus”.

Lisätietoja tehtävästä: viestintäpäällikkö Heidi Hänninen, p. 040 126 2748 ja viestintäjohtaja Kristiina Ahonen, p. 040 530 1774.