Avoimet työpaikat

Sivulla ilmoitamme JHL:ssä avoimina olevista työpaikoista.

Haemme järjestäjää

Haemme liiton keskustoimistoon järjestäjää määräaikaiseen tehtävään energia-alalle ajalle 1.3.2022-31.12.2022. Liiton toiminnan keskeisiä painopisteitä ovat mm. jäsenten rekrytointi ja heidän edunvalvontansa sekä työpaikkojen edunvalvontaorganisaatioiden vahvistaminen. Näitä toimenpiteitä tukevat osaltaan järjestäjät, jotka työskentelevät kentällä mm. työpaikka-aktiivien, luottamusmiesten ja JHL:n jäsenyhdistysten kanssa tavoitteenaan lisätä JHL:n järjestöllistä voimaa työpaikoilla.

Järjestäjän tehtäviin kuuluvat mm.

  • energia-alan järjestäytymisen edistäminen ja jäsenten tukeminen organisoitumaan työpaikan edunvalvontaan
  • liittoaktiivien innostaminen ja perehdyttäminen järjestämistaktiikoiden käyttämiseen sekä JHL:n yhdistysten ja luottamusmiesten toteuttamien järjestämiskampanjoiden tukeminen
  • paikallisen järjestötoiminnan vahvistaminen liiton alueellisten asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä
  • sovittujen alueellisten jäsenhankintakampanjoiden organisointi.

Edellytämme tehtävään valittavilta

  • ammattiyhdistysliikkeessä käytettävien järjestämis-/kampanjointimenetelmien tuntemista ja organisointikykyä
  • energia-alan työsopimuksen tuntemista ja kokemusta alan käytännön ammattitehtävistä
  • hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
  • valmiutta matkustamiseen ja ilta- ja viikonlopputyöhön.

Odotamme itsenäistä työotetta, oma-aloitteellisuutta, yhteistyökykyä ja kykyä toimia tiimimäisessä työyhteisössä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus edesauttavat tehtävässä onnistumista. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Järjestäjä työskentelee koko Suomen alueella.

Tarjoamme 
kilpailukykyiset työsuhteen ehdot sekä monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät. Palkka ja muut edut määräytyvät JHL:n henkilöstön työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset ja ansioluettelot 6.2.2021 klo 24:ään mennessä sähköpostilla osoitteeseen henkilostohallinto@jhl.fi. Sähköpostin aihekenttään merkintä haettavasta tehtävästä.

Lisätietoja tehtävistä antavat järjestämispäällikkö Pertti Paajanen, puh. 050 465 9243 ja neuvottelujohtaja Mari Keturi, puh. 050 461 9315.