Avoimet työpaikat

Sivulla ilmoitamme JHL:ssä avoimina olevista työpaikoista.

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry (www.pam.fi), Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry (www.jhl.fi) ja Teollisuusliitto ry (www.teollisuusliitto.fi) ovat kolme Suomen suurinta ammattiliittoa. Työelämän murros, uudet työn muodot ja työurien pirstoutuminen edellyttävät uusia palveluja työttömille, työssäkäyville palkansaajille ja työnantajille.

Haemme

MÄÄRÄAIKAISTA PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ HELSINKIIN

Haemme kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen projektipäällikköä kartoittamaan erilaisia toimintamalleja työnvälitys-, työura-, valmennus- ja koulutuspalvelujen tarjoamiseen palkansaajille ja työnantajille. Myös julkisten rekrytointi- ja osaamispalveluiden mahdollinen avautuminen laajemmin ja sen tarjoamat mahdollisuudet ovat osa projektin selvitystyötä. Projekti voidaan tarjota toteutettavaksi myös osto- tai konsulttipalveluna.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu mm.

  • projektin suunnittelu ja toteuttaminen
  • erilaisten toimintamallien ja niihin liittyvien kustannusten selvittäminen
  • toimintamallien hyötyjen ja riskien kartoittaminen
  • loppuraportin laatiminen vaihtoehtoisista toimintamalleista ja suunnitelmista jatkotoimenpiteineen

Edellytämme

  • soveltuvaa koulutusta
  • projektityökokemusta
  • toimintaympäristön hyvää tuntemusta
  • liiketoimintakokemusta
  • luovuutta ja innovatiivisuutta uusien ratkaisumallien löytämiseksi
  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön

Lisäksi eduksi katsotaan kokemus työvälitys-, ura-, valmennus ja koulutuspalveluista sekä ammattiyhdistysliikkeen toiminnan tuntemus. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakuaika: 21.10 – 31.10.2018. Hakemukset palkkatoivomuksineen ja CV:t sähköisellä lomakkeella, lomakkeeseen pääset tästä

Yrityksen ollessa kyseessä tarjoukset sähköpostitse jukka.mattila@pam.fi.

Lisätiedot:

TI 23.10. klo 12-16 ja KE 24.10. klo 12-16.00 talouspäällikkö Jan Saarinen (JHL) p. 045 3596 935

TO 25.10. klo 12-16 ja PE 26.10. klo 09.-12.00 talousjohtaja Jukka Mattila (PAM) p. 050 5775 950

TI 30.10. klo 12-16 ja KE 31.10. klo 12-16. talouspäällikkö Ulla Hopponen (Teollisuusliitto) p. 040 5729 099

Logo Teollisuusliitto


Haemme Lapin aluetoimistoon Rovaniemelle

aluepäällikköä

Aluepäällikön tehtäviin kuuluvat liiton jäsenten edunval­vontaan liittyvät neuvottelu-, koulutus-, tiedotus- ja järjestötehtävät sekä alueen yhdistystoiminnan kehittäminen ja toimiston henkilöstön esimiehenä toimiminen.

Aluepäälliköltä edellytetään soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta, työlainsäädännön, julkisten työ- ja virkaehtosopimusten, erityisesti kunnallisen sopimusjärjestelmän tuntemusta, ay-osaamista sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoa, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Esimies- ja koulutuskokemus, kielitaito, julkisten palvelujen muutoksen, alueen kuntien sekä julkishallinnon ja talouden tuntemus ovat hakijalle eduksi. Tehtävän hoito edellyttää matkustamista.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot sekä monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät. Palkka ja muut edut määräytyvät JHL:n henkilöstön työehtosopimuksen mukaan.

Työsuhde alkaa 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja ansioluettelot 25.10.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen henkilostohallinto@jhl.fi. Sähköpostin aihekenttään merkintä: Lapin aluepäällikkö.

Lisätietoja: järjestöpäällikkö Pekka Soini, puh. 010 7703 316, toimialajohtaja Håkan Ekström, puh. 010 7703 412 sekä toimialajohtaja Teija Asara-Laaksonen puh. 010 7703 205.