Avoimet työpaikat

Sivulla ilmoitamme JHL:ssä avoimina olevista työpaikoista.

Haemme nyt joukkoomme kahta lakimiestä liiton oikeudelliselle toimialueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lakimiesten tehtävänä on neuvoa liiton jäseniä ja luottamusmiehiä työpaikan erimielisyystilanteissa ja työelämän sosiaaliturva-asioissa, hoitaa jäsenten työoikeudellisia riita-asioita tuomioistuimissa sekä työ- ja virkaehtosopimusten tulkintaerimielisyyksiä työtuomioistuimessa. Lisäksi lakimies osallistuu lainvalmistelua koskevaan edunvalvontaan, jäsenten ja luottamusmiesten kouluttamiseen sekä toimii oikeudellisena asiantuntijana liiton muille toimijoille. Valittavan henkilön tehtävät määritellään tarkemmin asianomaisen kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Edellytämme tehtävään valittavilta lakimiehiltä oikeustieteen kandidaatin/maisterin tutkintoa, osaamista työoikeuden alalta, kokemusta asiamiehen tehtävien hoitamisesta tuomioistuimissa sekä kykyä itsenäiseen ja aloitteelliseen työskentelyyn. Valittava lakimies on voinut hankkia riittävän prosessiosaamisen myös hallintolainkäytön tehtävissä. Arvostamme lisäksi suoritettua tuomioistuinharjoittelua tai muuta kokemusta lainkäyttötehtävistä. Hyvä ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen taito luetaan eduksi.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot sekä monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät. Palkka ja muut edut määräytyvät JHL:n henkilöstön työehtosopimuksen mukaan.

Työsuhde alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja ansioluettelot pyydämme lähettämään viimeistään 10.2. mennessä Paragraaffiin: https://paragraaffi.teamtailor.com/jobs/803858-lakimiehia-julkisten-ja-hyvinvointialojen-liitto?promotion=138720-trackable-share-link-jhl

Tehtäviin liittyviin tiedusteluihin vastaa lakiasiainpäällikkö Mika Hämäläinen, puh. 040 5340 293 (tavoitettavissa 7.2. ja 10.2.) ja Paragraaffin Senior Consultant Jarl-Johan Héde (040 5765 709, jarl-johan.hede@paragraaffi.fi).