Avoimet työpaikat

Sivulla ilmoitamme JHL:ssä avoimina olevista työpaikoista.

Toimitussihteeri Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry:n lehteen

Haemme toimitussihteeriä Motiivi-lehden toimitukseen opintovapaan sijaiseksi ajalle 1.10.2018–17.1.2020.

Motiivi-lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja verkkolehteen motiivilehti.fi tuotetaan sisältöjä viikoittain. Toimitukseen kuuluu kuusi henkilöä.

Toimitussihteerin tehtäviin kuuluvat juttujen kirjoittaminen, editointi ja oikoluku, osallistuminen lehden ideointiin ja suunnitteluun, verkkolehden sisällöntuotanto ja kehittäminen, avustajien tekemien sisältöjen syöttö verkkoon sekä prosessin aikataulun valvonta.

Toimitussihteeriltä vaaditaan soveltuvaa alan koulutusta, syvällistä journalistista osaamista ja aikakauslehden juttutyyppien hallintaa, erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista hallintaa, yhteistyötaitoja sekä ammattiyhdistysliikkeen ja työelämän sisältöjen tuntemusta. Perehtyneisyys sosiaalisen median hyödyntämiseen ja verkkojulkaisemiseen on eduksi. InDesignin ja Photoshopin hallinta on hyödyksi, samoin kuin videokuvaamisen perustaidot. Motiivilla on käytössään Woodwing-sisällönhallintaympäristö ja WordPress-verkkoalusta.

Paikka täytetään 1.10.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työehdot ovat työehtosopimuksemme mukaiset. Suomenkieliset hakemukset pyydetään lähettämään 26.8.2018 mennessä osoitteeseen henkilostohallinto@jhl.fi. Sähköpostin aihekenttään merkintä haettavasta tehtävästä.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaavat päätoimittaja Heidi Hänninen, p. 040 126 2748 ja viestintäpäällikkö Kristiina Ahonen, p. 040 530 1774.