Avoimet työpaikat

Sivulla ilmoitamme JHL:ssä avoimina olevista työpaikoista.

Haemme aluetoimitsijaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Varsinais-Suomen aluetoimistoon Turkuun.

Aluetoimitsijoiden tehtäviin kuuluvat jäsenistön edunvalvontaan, järjestäytymiseen ja yhdistystoimintaan liittyvät neuvonta-, neuvottelu-, ammattiala-, koulutus-, tiedotus ja järjestötehtävät.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa kokemusta ja/tai koulutusta sekä ongelmien ratkaisutaitoa, aloitteellisuutta ja yhteistyökykyä. Edellytämme myös, että olet perehtynyt työlainsäädäntöön sekä työ- ja virkaehtosopimuksiin sekä ammatillista järjestäytymistä edistäviin toimintamalleihin.

Arvostamme ay-kokemusta, julkishallinnon ja julkisten ja hyvinvointialojen työehtosopimusten tuntemusta sekä kouluttajavalmiuksia. Kielitaito ja ajokortti ovat hakijalle eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista ja mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Palkka ja muut edut määräytyvät JHL:n henkilöstön työehtosopimuksen mukaan.

Varsinais-Suomen aluetoimiston aluetoimitsijan tehtävä täytetään 1.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemus ja ansioluettelo 27.10.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen henkilostohallinto@jhl.fi. Sähköpostin aihekenttään merkintä: Varsinais-Suomen aluetoimitsija.

Lisätietoja antavat Varsinais-Suomen aluetoimiston aluepäällikkö Maaret Laakso puh. 010 7703 702 , JHL:n järjestöpäällikkö Pekka Soini, puh. 040 048 4265 ja JHL:n toimialajohtaja Teija Asara-Laaksonen, p. 040 770 6577.