Turvallinen opiskelu JHL-opistossa

JHL-opisto toimii niin, että opiskelijat voivat osallistua turvallisesti opiston kursseille niin opistolla kuin alueillakin. Tavoitteena on luoda mahdollisimman turvalliset puitteet opiskelulle. Opisto puuttuu kaikenlaiseen häirintään. Opistolla on kaksi häirintäyhdyshenkilöä, jotka tarjoavat tukea häirintää kohdanneille.

JHL-opisto jatkaa edelleen toimia, joilla pyritään estämään koronan leviäminen. Opisto haluaa olla mahdollisimman turvallinen paikka uuden oppimiseen.

JHL-opiston häirintäyhdyshenkilöt

JHL-opiston tavoitteena on tarjota turvallinen, tasa-arvoinen ja mukava oppimisympäristö kaikille. Lähtökohtana on kunnioitus toisia kohtaan. Kaikkeen häirintään ja epäasialliseen käytökseen puututaan.

JHL-opistolla on kaksi häirintäyhdyshenkilöä, jotka tarjoavat tukea häirintää, ahdistelua, kiusaamista, syrjintää, rasistista tai seksististä käytöstä tai muuta epäasiallista kohtelua kohdanneille opiskelijoille.

Hanna Takolander
p. 044 0750 850
sähköposti on muotoa:
etunimi.sukunimi@jhl.fi

Tapani Eskola
p. 050 465 6052
sähköposti on muotoa:
etunimi.sukunimi@jhl.fi

Ota rohkeasti yhteyttä häirintäyhdyshenkilöön, jos kohtaat häirintää tai muuta epäasiallista kohtelua koulutuksen yhteydessä. Yhteydenotot ovat täysin luottamuksellisia. Häirintäyhdyshenkilöillä on vaitiolovelvollisuus.  Häirintäyhdyshenkilön tehtävänä on auttaa tilanteen selvittämisessä ja mahdollisista jatkotoimista sovitaan yhdessä.

Muistathan myös, että voit halutessasi ottaa aina yhteyttä myös kurssin opettajaan tai opiston rehtoriin.

Tulethan kurssille vain terveenä

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova.

Mikäli et pääse tulemaan kurssille, ole hyvä ja peru ilmoittautumisesi sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Lähetä peruutusviesti osoitteeseen kurssit@jhl.fi. Peruutus on huomioitu, kun saat vahvistusviestin.

Peruuttamatta jätetystä paikasta tai alle viikon sisällä tapahtuvasta peruutuksesta perimme sinulta 50 euron suuruisen maksun. Emme peri maksua, jos sinulla on lääkärintodistus tai muu todistettavissa oleva syy peruutukselle. Syitä voivat olla esimerkiksi korona tai lennon tai junayhteyden peruuntuminen.

Muistathan, että koulutukseen ei voi saapua sairaana, oireisena tai karanteenissa. Kurssille ei voi osallistua silloinkaan, kun kyse on lievistä flunssaoireista. Peruutathan osallistumisesi kurssille, jos sairastut, sinulla on oireita tai jos epäilet olleesi kontaktissa koronatartunnan saaneeseen.

JHL-opistossa jatketaan erilaisilta viruksilta suojaavia toimenpiteitä. Koulutustilat järjestetään niin, että tilat ovat väljät ja mahdollistavat turvavälin. Tiloja siivotaan tehostetusti ja käsidesiä on saatavilla, opiskelijoita ja kouluttajia ohjeistetaan välttämään tarpeettomia fyysisiä kontakteja sekä huolehtimaan käsihygieniasta ja turvaväleistä. Maskien käyttöä suositellaan erityisesti tilanteissa, joissa olet altistunut koronalle tai lähipirissäsi on epäily korona-altistumisesta.