Polttoaine-edut

Teboil antaa JHL:n jäsenille alennusta bensiinistä ja dieselöljystä sekä voiteluaineista, autokemikaaleista, pesusta ja nestekaasun täytöstä.

Hiihtolomaviikkojen polttoaine-etu 2,5 snt/litra

Hiihtolomaviikoilla 8-10 saat bensiinistä ja dieselöljystä alennusta 2,5 snt/litra.  Saat alennuksen JHL:n jäsenkortilla Teboil-huoltamoilta ja automaattiasemilta (ei Express). Katso lisää Teboilin sivulta.

JHL:n jäsenenä olet automaattisesti Teboilin etuasiakas ja saat jäsenkortin magneettiraidalla edullisemman polttoaineen lisäksi myös muita etuja, kuten –5% kaikista pesuista.

Teboilin normaali alennus bensiinistä ja dieselöljystä on 2,1 snt/litra. Edun saa Teboil-huoltamoilta ja automaattiasemilta lukuun ottamatta Teboil Express-automaattiasemia.

Lisäksi saat Teboil-huoltamoilla 10 prosenttia alennusta voiteluaineista (koskee alle 10 litran astioita). Autokemikaaleista ja pesusta alennus on 5 prosenttia ja nestekaasun täytöstä 5 prosenttia.

Katso kaikki ajankohtaiset edut ja tarjoukset JHL:n jäsenille Teboilin jäsensivulta.

Liitä Teboilin edut MobilePayhin

Voit liittää JHL:n jäsenkortin MobilePay-sovellukseen. MobilePay toimii kaikkien Teboil-huoltamoiden sisäkassoilla. Näin liität jäsenkorttisi MobilePayhin. (ohje vaatii kirjautumisen)

Tammikuussa 2021 Teboil aloittaa etukampanjan. Saat alennusten lisäksi ilmaiseksi kupin kahvia tai teetä, kun maksat ostoksesi MobilePaylla aseman sisäkassalla.

Kampanja on voimassa 15.1. – 15.2.2021 kaikilla palvelevilla Teboil-huoltamoilla ja edun voi lunastaa niin monta kertaa kuin haluaa.

 Näin saat alennuksen

Teboilin automaattiasema

Alennuksen saat näyttämällä jäsenkorttisi kassalla tai syöttämällä sen kortti-seteliautomaattiin ennen maksua.

Muistathan, että alennusta ei saa Teboil Express-automaattiasemilta.

Huoltamon kassalla jäsenkortin edut voi hyödyntää maksamalla käteisellä, Mobile paylla, pankkikortilla, Visalla, MasterCardilla tai Plussa-ominaisuuden sisältävällä maksukortilla (tällöin ei siis kerry Plussaa).

Automaatilla jäsenkortin edut voi hyödyntää maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla tai MasterCardilla. Plussa-ominaisuuden sisältävillä maksukorteilla kertyy ainoastaan Plussaa. Viimeisimpänä automaattiin syötetyn kortin edut jäävät voimaan.

Kortti on näytettävä kassalla tai syötettävä automaattiin ennen maksua. Kassa tai automaatti laskee alennuksen suoraan pois ostostesi hinnasta.

Teboilin nettisivuilta (www.teboil.fi) löytyy asema- ja reittihaku, joiden avulla Teboilin asemat ja niiden palvelut löytyvät nopeasti ja helposti myös älypuhelimella!

Etuja maksuaikakortilla

Teboil tarjoaa JHL:läisille myös Teboil-maksuaikakortin. Sillä tehdyistä ostoista saa alennusta bensiinistä ja dieselöljystä 2,2 snt/litra, nestekaasusta 5 prosenttia ja voiteluaineista 10 prosenttia (ei koske yli 10 litran astioita).

Tutustu

Tietoa maksuaikakortista
Lisätietoja jäseneduista Teboilin sivuilta