Vakuutusedut

JHL on vakuuttanut jäsenensä Keskinäinen vakuutusyhtiö Turvassa. Vakuutus tarjoaa monipuolista turvaa matkoilla ja vapaa-ajalla. Myös vakuutusyhtiö If tarjoaa vakuutuksiaan JHL:läisille.

Turvan jäsenvakuutus JHL:n jäsenille

JHL:n jäsenilleen Turvassa ottama kollektiivinen jäsenvakuutus sisältää matkustajavakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen pysyvän haitan varalle.

Vakuutettuja ovat JHL:n jäsenen mukana matkalla olevat alle 15-vuotiaat jäsenen omat lapset, omat lapsenlapset ja puolison lapset. Myös mukana matkustavat alle 15-vuotiaat  samassa taloudessa asuvat lapset kuuluvat vakuutukseen.

Matkustajavakuutukseen sisältyy myös turvaa kriisitilanteiden varalle. Jos matkakohde joutuu terrori-iskun kohteeksi tai luonnonkatastrofin koettelemaksi ja vakuutettu haluaa palata matkaltaan ennenaikaisesti kotiin, Turva korvaa paluumatkan kustannukset.

Turva ei kuitenkaan tällaisessa tilanteessa korvaa vakuutusehdoissa mainittuja muita matkan keskeytymisen kustannuksia, kuten ennakkoon maksettuja palveluita tai korvausta menetetyistä matkapäivistä.

Jäsenvakuutukseen kuuluvat myös

  • ammatillinen vastuuvakuutus
  • irtaimistovakuutus perhepäivähoitajille
  • opiskelijan ammatillinen vastuuvakuutus
  • päivärahakorvaus eläke- ja karenssitapauksissa
  • järjestövakuutus

Tutustu yllä mainittujen vakuutusten sisältöön Turvan sivulta!

Turva tarjoaa JHL:n jäsenille alennuksia myös muista vakuutuksista.

Klikkaamalla kuvaa pääset Turvan verkkopalveluun.

Matkavakuutuksen korvaushakemuksen voit tehdä sähköisesti Turvan JHL:n jäsenille suunnatussa palvelussa. Palveluun kirjaudutaan pankkitunnuksilla. Tunnistautumisessa tarvitset myös jäsennumeroasi.

JHL:läisten sähköinen korvaushakemus

Jos sairastut matkalla ja tarvitset sairaanhoitoa, ota yhteys SOS Internationaliin, joka on pohjoismaisten vakuutusyhtiöiden omistama hälytyskeskus. SOSista saa neuvontaa myös muissa kuin hätätilanteissa, ja sieltä voidaan neuvoa esimerkiksi lähimmän, luotettavan lääkäriaseman sijainti. Hätäpalvelun yhteystiedot löydät jäsenkortistasi.

Keskuksessa on ympärivuorokautinen päivystys suomeksi ja keskuksessa tunnetaan myös JHL:n jäsenvakuutus.

Turva mukana matkallasi

Turvan mobiilisovellus TaskuTurva on ladattavissa sekä iOS- että Android-puhelimiin. JHL:n jäsenet näkevät sovelluksen kautta niin omat henkilökohtaiset vakuutuksensa kuin vakuutukset, jotka liitto on ottanut jäsenilleen.

Reissujasi turvaava matkavakuutuskortti löytyy TaskuTurvasta ja kulkee aina mukanasi. Myös liiton jäsenkortti toimii matkavakuutuskorttinasi.

Lue lisää TaskuTurvasta täältä

Liiton vakuutuksista ja muista jäsenten eduista Turvassa voi lukea Turvan JHL-sivuilta.

Turvan palvelunumerot JHL:läisille

JHL:n jäsenten valtakunnallinen palvelunumero 010 195 109 on avoinna arkisin klo 8.00–18.00.

Korvauspalvelujen palvelunumero 010 195 108 on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00–17.00.

Palvelunumeroissa on paikallispuhelun hinta koko Suomessa.

Turvan järjestövakuutus JHL:läisille

JHL:n jäsenenä olet vakuutettu Turvassa myös osallistuessasi järjestötehtäviin ja –tilaisuuksiin. Liittoturvavakuutus on voimassa Suomessa ja ulkomailla ja se korvaa muun muassa järjestötehtävämatkalla alkavan sairauden tai sattuvan tapaturman hoitokuluja.

Katso tarkemmat tiedot Turvan järjestövakutuuksen jäsensivuilta.

Siirry tästä If-vakuutusyhtiön järjestöasiakas -sivuilleVakuutusyhtiö If

Myös vakuutusyhtiö If tarjoaa vakuutusetuja JHL:n jäsenille. Tutustu niihin Ifin liittosivuilta. Tutustu myös Ifin henkivakuutukseen.