Polttoaine-edut

Teboil antaa JHL:n jäsenille alennusta bensiinistä ja dieselöljystä sekä voiteluaineista, autokemikaaleista, pesusta ja nestekaasun täytöstä.

Teboilin kevätkampanja – 2,3 snt/l alennus menovesistä

Teboilin kevätkampanjassa JHL:n jäsenet saavat bensiinistä ja dieselistä alennusta 2,3 snt/litra. Kampanja on voimassa 31.5.2020 saakka.

Pese auto – voita 500 euroa

Teboililla käynnistyi myös koko toukokuun kestävä pesukampanja eli nyt kannattaa pestä auto kevätkuntoon. Pesukuitilla voi voittaa joka viikko 500 euron lahjakortin Teboilille. Lisäksi pesuista saa JHL:n jäsenkortilla 5% alennusta. Katso tarkemmin ohjeet kilpailusta Teboilin sivulta

Alueellisissa kevätkampanjoissa Lahdessa ja Oulussa saa alennuksia pesuista seuraavasti: Teboil Ruskon (Laakeritie 2, Oulu) ja Teboil Patometsän (Patometsänkatu 2, Lahti ) 24/7 pesuautomaatista kaikista pesuista  JHL:n kortilla -20% toukokuun 31. päivään saakka.

Teboilin normaali alennus bensiinistä ja dieselöljystä on 2,1 snt/litra. Edun saa Teboil-huoltamoilta ja automaattiasemilta lukuun ottamatta Teboil Express-automaattiasemia. Katso tarkemmin www.teboil.fi/liitto

Lisäksi saat Teboil-huoltamoilla 10 prosenttia alennusta voiteluaineista (koskee alle 10 litran astioita). Autokemikaaleista ja pesusta alennus on 5 prosenttia ja nestekaasun täytöstä 5 prosenttia.

Miten saat alennuksen

Teboilin automaattiasema

Alennuksen saat näyttämällä jäsenkorttisi kassalla tai syöttämällä sen kortti-seteliautomaattiin ennen maksua.

Muistathan, että alennusta ei saa Teboil Express-automaattiasemilta.

Huoltamon kassalla jäsenkortin edut voi hyödyntää maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla, MasterCardilla tai Plussa-ominaisuuden sisältävällä maksukortilla (tällöin ei siis kerry Plussaa).

Automaatilla jäsenkortin edut voi hyödyntää maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla tai MasterCardilla. Plussa-ominaisuuden sisältävillä maksukorteilla kertyy ainoastaan Plussaa. Viimeisimpänä automaattiin syötetyn kortin edut jäävät voimaan.

Kortti on näytettävä kassalla tai syötettävä automaattiin ennen maksua. Kassa tai automaatti laskee alennuksen suoraan pois ostostesi hinnasta.

Teboilin nettisivuilta (www.teboil.fi) löytyy asema- ja reittihaku, joiden avulla Teboilin asemat ja niiden palvelut löytyvät nopeasti ja helposti – myös älypuhelimella!

Etuja maksuaikakortilla

Teboil tarjoaa JHL:läisille myös Teboil-maksuaikakortin. Sillä tehdyistä ostoista saa alennusta bensiinistä ja dieselöljystä 2,2 snt/litra, nestekaasusta 5 prosenttia ja voiteluaineista 10 prosenttia (ei koske yli 10 litran astioita).

Tutustu

Tietoa maksuaikakortista
Lisätietoja jäseneduista Teboilin sivuilta