Livohkan ohjelmapalvelut

Livohkan ja Posion alueen kauniit järvi- ja metsämaisemat houkuttavat helposti lomailijan tutustumaan alueen luontoon ja nähtävyyksiin.

Omatoimimatkat hyvin merkityillä reitistöillä ovat todella suosittuja. Jos kuitenkin haluat saada retkeltäsi irti hieman enemmän, ota yhteys Livohkan vastaanottoon ja tiedustele mahdollisuuksia edullisiin opastettuihin retkiin.

Livohkasta löytyy tarvittaessa täydellisen koulutuksen saaneita ja hyvän paikallistuntemuksen omaavia oppaita. Näin voit turvallisin mielin lähteä ammentamaan erilaisia luontoelämyksiä asiantuntijan johdolla.

Livohkan retket tehdään kiireettömästi kelloon katsomatta. Retkinuotion äärellä opas kertoo tarinoita paikallisista elämäntavoista ja luonnosta huumoria unohtamatta. Kyselemällä asiakkaat saavat todellista täsmätietoa Koillismaan elämästä ja hyviä vinkkejä tulevaisuuden retkiä varten.

Runsaasti suosittuja retkeilykohteita

  • Riisitunturin kansallispuisto valittiin vuonna 2010 Vuoden Retkikohteeksi Suomessa.

  • Korouoman jylhä rotkokanjoni vetää ihmisiä puoleensa ympäri vuoden.
  • Kuusamon eri nähtävyydet kuuluvat Livohkan lukuisiin ohjelmapaketteihin.

Livohkassa on tarjolla myös erilaisia vesiharrasteita, kuten melontaa.

Livojärven lukuisia hiekkarantoja voi kierrellä leppoisasti kanootilla tai kajakilla, koulutus annetaan aina Livohkan puolesta ennen vesille lähtöä.

Kuusamon Kitkajoen kuohut tulevat myös monesti kesässä tutuiksi koskenlaskun merkeissä. Reittivaihtoehtoja on kaikille. Myös erilaiset kiipeilyohjelmat tuovat oman huiman lisänsä lomailuun, mikäli halukkaita löytyy…

Talviaikana tarjonnasta löytyy kalastuskouluja, huskyajelua, poroajelua, hevosratsastusta, lumikenkäilyä, nuotanvetonäytöksiä sekä muita ohjattuja retkiä. Livohkalla on erinomaiset yhteistyökumppanit joiden seurassa loma sujuu rattoisasti.