Laakasalon loma-asunto

Julkisen alan opinto- ja lomatoimintasäätiö tarjoaa Lopen Laakasalosta loma-asunnon JHL:n jäsenten ja heidän perheittensä käyttöön. Laakasalon alue ja ympäristö tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon.

Loma-asunto on paritalossa, jossa on kaksi samanlaista loma-asuntoa.

Alakerta: olohuone, makuuhuone, keittiö, erillinen wc, saunaosasto.
Yläkerta: parvi, jossa neljä vuodepaikkaa ja sohvaryhmä.
Varustetaso/asunto: takka, televisio, sähköliesi, jääkaappi, mikrouuni, leivänpaahdin, kahvinkeitin, astiasto kuudelle hengelle.Muut varusteet: ulkogrillausvälineet, moottorivene.

Alueella on myös kaikille tarkoitettu golf-kenttä, johon peliluvan voi ostaa samalla alueella sijaitsevan karavaanarialueen toimistosta.

Kaartjärvi on kirkasvetinen ja kalaisa. Laakasalon rannat sopivat mainiosti uimiseen. Kauniit järviylänkömaisemat luovat upeat puitteet lomailuun, rentoutumiseen, patikointiin, marjastukseen, sienestykseen, hiihtoon.

Hinnat vuonna 2018

Viikot 23–35 (su–su): JHL:läisille 450 euroa, muille kuin jäsenille 600 euroa. Näinä viikkoina voit varata loma-asunnon vain täydeksi viikoksi.
Muut viikot (su–su): JHL:läisille 350 euroa, muille kuin jäsenille 450 euroa
Viikonloppu (pe–su): JHL:läisille 200 euroa, muille kuin jäsenille 250 euroa
Pidennetty viikonloppu (to–su) JHL:läisille 230 euroa, muille kuin jäsenille 280 euroa
Vuorokausihinta JHL:läisille70 euroa, muille kuin jäsenille

Varaukset

Säätiön loma-asunnon varauksen voi tehdä sähköpostilla: jurmu.tuula@gmail.com tai puhelimitse 040 8373 210 (jätäthän yhteydenottopyynnön vastaajaan).

Tutustu näihin

Camping Laakasalo – nettisivut
Lopen kunta