JHL-videot

JHL:n videoissa pääset kurkistamaan liiton teemoihin, kampanjoihin ja vaikuttamistyöhön.

Muutamia videoita löydät tältä sivulta, mutta ajankohtaisimmat JHL:n toiminnasta kertovia videot löytyvät myös näistä linkeistä:

JHL:n Neuvottelutavoitteet 2017–2018 -videosarja

JHL:n Ajankohtaiset kuulumiset -videoarkisto
JHL Youtubessa: JHL viestii
Motiivi-lehden videot
Videoita JHL:n sopimusalojen neuvottelutuloksista 2016

Uusi edustajisto järjestäytyi – liiton johdossa jatkavat tutut kasvot

Helsingissä 6.-7.6.2017 järjestetyssä JHL:n edustajiston järjestäytymiskokouksessa päätettiin mm. valinnoista liiton johtoon. Videolla tunnelmia kokouksesta.

Äänestys päättyi, ääntenlaskenta alkoi!

JHL:n edustajistovaalien äänestysaika on ohi ja äänestystuloksen jännittäminen voi alkaa. Äänestyksen jälkeen huolehditaan siitä, että JHL:n moninaiset ammattialat ja alueet saavat oman edustuksensa liiton johtoon. (29.3.2017)

Miksi kannattaa hakea JHL:n edustajistoon?

JHL:n edustajistovaalien ehdokasasettelu on parhaillaan käynnissä. Kysyimme nykyisiltä edustajilta, mitä kaikkea edustajistossa voi oppia ja mihin siellä voi vaikuttaa. (11.1.2017)

JHL:n puheenjohtaja tutustui kotihoidon työhön

Kotihoidon työssä kiire ja vaatimukset ovat työssä kasvaneet, hoitajien määrä ei. Sen lisäksi että asiakkaina on vanhuksia, yhä useammin myös päihde- ja mielenterveyspuolella on tarvetta kotihoidon palveluille.
JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine kävi tutustumassa työn arkeen yhden työpäivän ajan 26.10.2016.

Valehtelu, manipulointi ja uskomukset hoitotyössä

Hoitotehtävissä voi kohdata tilanteen, jossa potilas valehtelee tai hän haluaa turvautua ns. vaihtoehtoisiin hoitomuotoihin perinteisten hoitomenetelmien sijaan. Sote-festareilla luennoinut lääketieteen tohtori Hannu Lauerma kertoi, mitä hoitohenkilöstö voi tehdä, mikäli epäilee potilaan rehellisyyttä. (25.10.2016)

Leukemiapotilaasta hyvinvointivalmentajaksi

Jyväskyläläinen hyvinvointivalmentaja Ossi Valpio kertoi 21.10.2016 Sote-festareilla Helsingissä koskettavan elämäntarinansa. Siitä, kuinka hän sairastui teini-iässä leukemiaan, mutta ei antanut sairauden musertaa unelmiaan.

JHL:n uusi puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine esittäytyy

JHL:n tuore puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine kertoo videolla, mitä teemoja hän erityisesti haluaa nostaa julkisuuteen uuden tehtävänsä myötä. (7.6.2016)