JHL-videot ja podcastit

JHL:n videoissa pääset kurkistamaan liiton teemoihin, kampanjoihin ja vaikuttamistyöhön. Ääniä liitosta -podcast kertoo, mitä kaikkea liitossa oikein tehdään.

JHL:n  Youtube-tilin nimi on JHL viestii, ja sieltä löydät monipuolisen kokoelman liiton toiminnasta kertovia videoita.  JHL:n ajankohtaiset -soittolistallle on koottu tuoreimmat uutisvideomme ja JHL tutuksi -soittolista taas kokoaa mm. jäsenyydestä kertovia videoita yhteen paikkaan.

Ohessa muutamia nostoja videoistamme. Liitythän myös Youtube-kanavamme seuraajaksi niin pysyt mukana liittosi ajankohtaisista kuulumisista!

Kuuntele myös JHL:n Ääniä liitosta -podcast!

Videoiden lisäksi JHL julkaisee säännöllisesti Ääniä liitosta -podcastia. Kuuntele ja selvitä, mitä ammattiliitossasi tapahtuu ja mitä sen työntekijöiden arkeen kuuluu!

Voit kuunnella podcastia maksuttomassa Soundcloud-palvelussa. Soundcloud toimii kaikilla laitteilla.

Löydät podcastin myös Spotify-palvelusta.

JHL:n ja Turvan näkyvyyskampanja

JHL ja Turva julkaisivat syyskuussa 2019 kolmeosaisen videosarjan, joissa JHL:n jäsenyyttä lähestytään arkipäivän tilanteiden kautta. Videosarja löytyy JHL:n Youtube-tililtä, JHL tutuksi -soittolistalta.

Tunnelmia Motiivin juttukeikoilta

Tälle Youtuben soittolistalle julkaisemme videoita JHL:n oman Motiivi-lehden juttukeikoilta.

Tutustu JHL:läisiin ammattialoihin!

JHL:n esittelyvideolla kerromme toiminnastamme ja näytämme väläyksiä lukuisilta ammattialoiltamme.

Kohtuuden puolella -mainoskampanja näkyi maaliskuussa 2018 laajasti ympäri Suomea muun muassa sanomalehdissä ja kauppakeskusten digipinnoilla. Kampanja toi esille JHL:n jäsenten tekemää arvokasta työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi.

Katso lisää JHL:n kampanja- ja brändivideoita Youtuben JHL tutuksi -soittolistaltamme.

Liity ammattiliittoon!

JHL:n sopimusalojen neuvottelutulokset 2018

Youtubesta löytyy JHL:n sopimusalojen neuvottelutulokset 2018 -soittolista, johon on koottu liiton isoimpien sopimusalojen tes-selostusvideot.

Kuuntele myös liiton ääniä!

Miksi JHL julkaisee vaalitavoitteita tai mitä tekee järjestäjä? Mitä liitto tekee kampanjassa, joka vaatii Suomeen yritysvastuulakia? Kaikki tämä ja paljon muuta selviää, kun kuuntelet Ääniä Liitosta -podcastia!