Siirry sisältöön

JHL:n sähköisissä palveluissa käyttökatko torstaina 16.3. klo 15–21

JHL:n sähköisissä palveluissa on käyttökatko torstaina 16.3. alkaen klo 15. Katko kestää noin klo 21 saakka. OmaJHL, omaKoulutus ja omaYhdistys sekä jhl.fi:n jäsen- ja aktiivisivut ja sähköinen liittymislomake ovat tuolloin pois käytöstä.

Torstai-iltapäivällä 16. maaliskuuta klo 15 alkava sähköisten palvelujen käyttökatko aiheuttaa sen, että ammattiliitto JHL:n jäsenet eivät pääse kirjautumaan omaJHL:ään, omaYhdistys-palveluun eivätkä ilmoittautumaan JHL:n järjestämiin koulutuksiin. Myöskään jhl.fi-sivujen jäsen- tai aktiivisivuille kirjautuminen ei onnistu eikä sähköisellä liittymislomakkeella pääse liittymään JHL:ään.

Käyttökatko on noin kuuden tunnin mittainen, kello 15–21. Katkos johtuu järjestelmäpäivityksestä.

Pahoittelemme katkoksesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.