Siirry sisältöön

JHL:n jäsenille alennusta WellO2-hengitysharjoituslaitteista

JHL:n jäsenten etuvalikoima kasvaa jälleen yhdellä alennuspaketilla. Jatkossa saat jäsenenämme 20 prosentin alennuksen WellO2-hengitysharjoituslaitteesta. Alennus koskee koko verkkokaupan valikoimaa.

WellO2 on Suomessa kehitetty hengitysharjoituslaite. Sen toiminta perustuu teknologiaan, joka yhdistää säädettävän hengitysvastuksen sekä lämpimän vesihöyryn vaikutuksen. Se on tarkoitettu ylläpitämään ja kehittämään hengitysterveyttä. Laite soveltuu kaikille, jotka haluavat pitää huolta hengityksestään.

Well02 tarjoaa nyt JHL:n jäsenille 20 prosentin alennuksen koko WellO2.fi-verkkokaupan sisällöstä. Saat alennuksen tilaamalla tuotteen suoraan WellO2:n verkkokaupasta tai soittamalla asiakaspalvelun puhelinnumeroon 010 583 7966. Alennusta varten tarvitset koodin JHL.

Katso koko tarjous: Wello2 tarjous JHL

Tutustu myös ammattiliitto JHL:n muuhun jäsenetutarjontaan täällä.