Siirry sisältöön

Uusi etu JHL:n jäsenille: Nauti lomastasi Nallikari Lomakylässä Oulussa

Nyt kannattaa lähteä lomalle Ouluun suunnalle. JHL:n jäsenenä saat 15 prosenttia alennusta Nallikari Lomakylässä.

Ammattiliitto JHL:n jäsenetulista kasvaa jälleen yhdellä uudella majoitusedulla. Nallikari Lomakylä Oulussa tarjoaa JHL:n jäsenille 15 % alennuksen Lomamökkien ja Poiju Villojen päivän hinnasta.

Nallikari Lomakylä sijaitsee aivan kivenheiton päässä Oulun keskustasta. Yksi alueen kauneimmista hiekkarannoista, Nallikari, on aivan Lomakylän vieressä.

Uusi jäsenetu on voimassa 31.5.2023 saakka sekä 1.9.–22.12.2023, kun varaus on vähintään 2 yötä. Alennuksen varauksesta saa kampanjakoodilla LIITTOETU lomakylän varaussivuston kautta viimeistään seitsemän vuorokautta ennen saapumista.

Lomakylä Nallikari tarjoaa JHL:n jäsenille alennusta majoittumisesta Poiju Villaan.

Etu annetaan päivän hinnasta, kun maksu suoritetaan saavuttaessa, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin, tarjouksiin tai kolmannen osapuolen kautta tehtyihin varauksiin. Etu ei koske majoituksen yhteydessä varattavia lisäpalveluita.

Varauksia koskevat normaalit varaus- ja peruutusehdot. Etuhintaista majoitusta rajoitettu määrä. Esitäthän jäsenkorttisi sisäänkirjautumisen yhteydessä. Etu käytettävissä yksittäisiin henkilökohtaisiin varauksiin.

Tutustu kohteeseen ja varaa oma lomasi täältä.

Tämäkin etu on tarkoitettu vain JHL:n jäsenille. Tutustu myös muihin JHL:n jäsenetuihin.