Siirry sisältöön

Mitä tunteista, niiden kohtaamisesta ja säätelystä kannattaa ymmärtää? Tule mukaan JHL:n naistenpäivän webinaariin kuulemaan lisää

Ammattiliitto JHL juhlistaa kansainvälistä naistenpäivää 8.3. kaikille avoimella webinaarilla, jota tähdittävät työelämäprofessori Helena Åhman sekä muusikko-taiteilija Tommi Läntinen.  Webinaari on ilmainen. 

Mitä haastavissa keskusteluissa, neuvotteluissa ja konflikteissa on hyvä muistaa? Millaisia keinoja voi poimia jokaisen arkeen esimerkiksi sovittelusta tai panttivankineuvotteluista? Mistä arvostava vuorovaikutus syntyy? 

Muun muassa näitä kysymyksiä pohtivat työelämäprofessori Helena Åhman ja muusikko-taiteilija Tommi Läntinen ammattiliitto JHL:n järjestämässä webinaarissa naistenpäivän iltana 8.3.23 klo 17.30 alkaen. Helena Åhman taustoittaa aihetta tarinoilla ja Tommi Läntinen soittaa ja laulaa teemoihin liittyviä huippubiisejä.  

Webinaarin jälkeen ymmärrät paremmin, mikä parantaa oman mielen johtamista ja tunteiden kohtaamisen ja säätämisen taitoa paineisissakin tilanteissa. Lisäksi saat mukaasi käytäntöön sovellettavia näkökulmia vaativien ja tunnepitoisten tilanteiden luontevaan hoitamiseen 

Työelämäprofessori Helena Åhman on hakenut lisäoppia sekä Harvardista, New York Universitystä että muun muassa FBI:n, Scotland Yardin ja CIA:n entisiltä panttivankineuvottelijoilta yhtä lailla kuin parhailta sovittelijoilta, johtajilta ja rauhanvälittäjiltä. Karismaattinen laulaja Tommi Läntinen on viihdyttänyt suomalaisia jo yli 40 vuoden ajan. 

Klikkaa tästä itsesi mukaan JHL:n naistenpäivän webinaariin keskiviikkona 8.3. klo 17.30–18.45. 

Webinaari toteutetaan Teamsilla. Tilaisuudessa on mukana myös liiton puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine. Esitysten jälkeen on mahdollista esittää kysymyksiä tai kommentteja kädennostotoiminnolla tai chatissa. 

Tervetuloa!