Siirry sisältöön

JHL lakkoon Helsingin Bussiliikenteen työpaikoilla

Ammattiliitto JHL vauhdittaa palkkaneuvotteluja lakolla Helsingin Bussiliikenne Oy:n työpaikoilla. Lakko alkaa 1. maaliskuuta.

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL on ilmoittanut lakosta Helsingin Bussiliikenne Oy:n työpaikoilla. Työtaistelu koskee kaikkia yhtiössä tehtäviä töitä. Lakolla halutaan vauhdittaa linja-autohenkilökunnan työehtosopimuksen neuvotteluja.  

Työtaistelu alkaa keskiviikkona 1.3. klo 00.01. Päättymisajankohtaa ei ole määritelty. Työtaistelu koskee kaikkia 1.3. alkavia työvuoroja.   

– Työntekijöiden ostovoima on turvattava riittävin palkankorotuksin, sillä inflaatio on nostanut rajusti hintoja. Ammattiliitto huolehtii siitä, että työstä saatava palkka riittää kunnolliseen elämään, JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine toteaa.  

Lisätietoja:  

toimialajohtaja Håkan Ekström 040 828 2865 

neuvottelupäällikkö Teppo Järnstedt 050 537 2412