Siirry sisältöön

JHL tukee PAMin lakkoa

Anna tukesi kaupan alan lakkolaisille: älä asioi lakon alaisessa kaupassa, jos se on avoinna. JHL:n jäsenet eivät tee lakonalaista työtä.

Palvelualojen ammattiliitto PAMin ilmoittama kaupan alan lakko alkoi torstaina 9.2. kello 05 ja päättyy lauantaina 11.2. kello 05. Lakolla PAM vaatii palkankorotuksia ja ostovoiman turvaamista pienituloiselle ja naisvaltaiselle alalle.

Ammattiliitto JHL tukee lakkoa ja pyytää jäseniä ja kaikkia muita olemaan asioimatta PAMin lakon alaisissa kaupoissa, mikäli niitä pidetään auki esimerkiksi vuokratyöntekijöiden voimin. JHL:n jäsenet eivät tee lakonalaista työtä.

JHL tuomitsee kaikki lakon murtamistoimet ja pyytää osoittamaan solidaarisuutta kaupan alan työntekijöille.

Lakkokohteet löydät tästä linkistä.

Lisätietoja lakosta löydät PAMin nettisivuilta.