Siirry sisältöön

Ei vielä tuloksia valtion palkkaneuvotteluissa  

Valtion virka- ja työehtosopimuksen palkkaneuvottelut vuoden 2023 korotuksista eivät vielä tuottaneet tulosta. 

Neuvottelut vuoden 2023 palkankorotuksista jatkuvat. Alun perin palkankorotuksista piti päätös tehdä jo ennen joulua, mutta yhteisesti päätettiin ottaa vielä lisää aikaa. Neuvotteluja on nyt jatkettu maanantaista 9. tammikuuta lähtien ja tällä viikolla sovittuja tapaamisia on vielä torstaina. 

– Palikat alkavat kyllä olla hyvin pitkälle koossa, niiden järjestyksestä ja lopullisesta muodosta ei ihan vielä päästy yhteisymmärrykseen, vaikka yritys oli kova, toteaa sopimusasiantuntija Erika Mattsson. 

Näin vastaava sopimusasiantuntija Harri Turunen kommentoi tiistain neuvotteluja 

Valtion sopimusneuvottelut jatkuvat torstaina 12. tammikuuta. Virkamiehiä ja työntekijöitä valtion neuvotteluissa edustavat Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL, Ammattiliitto Pro ja Julkisalan koulutettujen etujärjestö Juko. Työnantajapuolta edustaa Valtion työmarkkinalaitos. 

Lisätiedot: 

Erika Mattsson, sopimusasiantuntija, 0400 461 411
Harri Turunen, vastaava sopimusasiantuntija, 050 461 9303 

Erika Mattssonin titteli korjattu tekstiin 11.1.2023 klo 9.03.