Siirry sisältöön

Valtion palkankorotusneuvotteluja jatketaan tiistaina

Valtiosektorin palkankorotusneuvottelut käynnistyivät jälleen maanantaina 9.1.2023. Neuvotteluja jatketaan tiistaina.

Neuvottelut valtiolla työskentelevien vuoden 2023 palkankorotuksista jatkuivat sovitusti tänään maanantaina. Keskusteluja käytiin ja osapuolet sopivat, että neuvotteluja jatketaan tiistaina 10.1. klo 15.

– Kävimme keskustelua neuvottelutilanteesta valtion pöydässä joulutauon jälkeen. Totesimme, että aineksia jatkaa neuvotteluja palkankorotuksista on edelleen, JHL:n sopimusasiantuntija Erika Mattsson kommentoi tilannetta.

Virkamiehiä ja työntekijöitä valtion sopimusneuvotteluissa edustavat Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL, Ammattiliitto Pro ja Julkisalan koulutettujen etujärjestö Juko. Työnantajapuolta edustaa Valtion työmarkkinalaitos.

Valtion sopimusneuvottelija Harri Turunen kertoo tuoreet kuulumiset päivän neuvotteluista. Katso video!