Siirry sisältöön

17 000 uutta jäsentä! Tähtiammattilaisia vyöryy JHL:ään ovista ja ikkunoista

Ammattiliitto JHL:ään on liittynyt tänä vuonna jo lähes 17 000 uutta jäsentä. Tahti on ollut paikoittain jopa historiallisen kovaa. Toivotamme kaikki tähtiammattilaiset tervetulleiksi Suomen monipuolisimpaan ammattiliittoon!

Joulu kolkuttelee ovella ja vuosi lähenee loppuaan. 2022 on ollut ammattiliitto JHL:lle mitä mahtavin. Joukkoomme on liittynyt tänä vuonna lähes 17 000 uutta jäsentä! Luku on huikea ja vaan jatkaa kasvamistaan.

Jäsenryntäys käynnistyi heti vuoden alussa, kun tiputimme jäsenmaksumme tasan prosenttiin. Olemme hyvinvointialojen edullisin ammattiliitto! Puolustimme keväällä näyttävästi jäsentemme työehtoja, kun sopimusneuvottelut olivat vahvasti käynnissä. Eikä huomaamatta ole jäänyt myöskään kehuja kerännyt Kyllä joku hoitaa -mainoskampanjamme. Jäsenetujakin on tullut vuoden aikana läjäpäin uusia.

Yhdessä olemme vahvempia

Tänä syksynä liittymispiikin sai aikaan jäsenhankinnan tehoviikot, joita vietimme loka-marraskuun vaihteessa. Kahden viikon ajan kiinnitimme erityistä huomiota uusien jäsenten hankkimiseksi, jotta JHL:stä tulisi yhä vahvempi ammattiliitto. Uusia tähtiammattilaisia liittyikin mukaan yli 1000 kahden viikon aikana!

Mitä enemmän liitossa on jäseniä, sitä voimakkaammin pystymme pitämään puolianne työelämässä. Kannattaa siis vinkata työkavereillekin liiton jäsenyydestä. Kutsu kaverisi mukaan JHL:ään ja kerää pisteitä bonuspalkintoihin!

JHL on Suomen monipuolisin ammattiliitto. Neuvottelemme työehtosopimuksesi, autamme työelämän ongelmatilanteissa ja tuemme työttömyyden tullessa vastaan – olemme tukenasi työelämässä. Etkö ole vielä jäsenemme? Tästä pääset liittymään! Tervetuloa porukkaan!