Siirry sisältöön

Uusi hyvinvointia tukeva jäsenetu ammattiliitto JHL:n jäsenille: Bodymajan kehonkoostumusmittaukset 20 prosentin alennuksella

Oletko kiinnostunut siitä, miltä kehosi koostumus näyttää? Nyt JHL:n jäsenet saavat 20 prosentin alennuksen kaikista Bodymajan kehonkoostumusmittauksista. Tutustu etuun ja seuraa hyvinvointisi kehitystä.

JHL tarjoaa jäsenilleen uuden hyvinvointia kohentavan jäsenedun. Jatkossa saat JHL:n jäsenenä 20 prosentin alennuksen kaikista Bodymajan kehonkoostumusmittauksista. Voit mittauttaa kehosi koostumuksen Bodymajan itsepalvelupisteissä ilman ajanvarausta. Mittaukset tehdään laadukkailla Inbody 770 -mittalaitteilla. Saat mittauksen jälkeen helposti tulkittavan raportin, jonka avulla voit seurata oman kehosi hyvinvoinnin kehitystä.

Hanki jäsenetu käyttöösi osoitteesta www.bodymaja.fi koodilla JHL20 (koodi käytetään kassalla kohdasta ”Paina tästä ja kirjoita kuponkikoodi”). Etu on voimassa toistaiseksi ja koskee kaikkia mittauspaketteja sekä lahjakortteja.

Bodymaja on Suomen ainoa vain kehonkoostumusmittauksiin erikoistunut toimija. Sen kymmenen itsepalvelupistettä sijaitsevat eri puolilla Suomea kauppakeskuksissa. Katso käyttöohjeet ja toimipisteet Bodymajan nettisivuilta.

Mittauksesta saatava tulosraportti ja sisältää noin 40 erilaista mittaria kuten lihas-rasvadiagnoosin, rasvaprosentin, haitallisen viskeraalirasvan määrän sekä lihaksiston eri puolien erot. Jokaisen arvon kohdalla kerrotaan myös, mitä se tarkoittaa.

Olethan tutustunut myös muihin JHL:n tarjoamiin jäsenetuihin? Tutustu vapaa-ajan etuihin täältä ja hyödynnä parhaat alennukset. Mikäli et ole vielä liittomme jäsen, tutustu meihin ja liity mukaan.